Foredrag og workshop med populær børne- og ungdomsforfatter

Nu har du chancen for at møde den populære forfatter Camilla Wandahl, enten til et foredrag eller en workshop. Foredraget finder sted på Næstved Bibliotek lørdag den 19. juni kl. 10.30-11.30. Den 28. juni-30. juni følger en tre-dages workshop for de skriveglade.

Camilla Wandahl er forfatter, foredragsholder og blogger

Siden sin debut i 2009 har Camilla Wandahl skrevet mere end 40 bøger for børn og unge. Hun er især kendt for serierne ”Veninder for altid”, ”Søstre på de syv have”, ”Alt om at være pige”, ”De sidste vind-ulve” og ”Havets tåre”. Hendes seneste bog er sci-fi/fantasy-romanen “Øglejægerne”, der kan læses fra ca. 11 år.

Sørøvere, vind-ulve og venskaber
Ved dette foredrag kan de 7-12-årige for alvor få boostet læselysten.

Børnene bliver med det samme fanget af fortællingen om den første Wandahl, der var sørøver og gik i land i Sønderjylland. Han gav Camilla Wandahl inspiration til at skrive sørøver-serien “Søstre på De Syv Have”. Og både drenge og piger rødmer og griner, når det handler om pinlige løjer fra serien ”Alt om at være pige”, som når to hunde pludselig parrer sig – i 14,5 minut! Til sidst er der tid til spørgsmål og mulighed for at vinde en bog.

Workshop for de skriveglade
Er du vild med fantasy, tegneserier eller sjove bøger? Syder og bobler det med gode historier inde i dit hoved? Og vil du gerne bruge tre dage af din sommerferie på at skrive dine egne historier sammen med andre på din alder – og en kendt forfatter? Så har du chancen nu.

LÆS OGSÅ:  Kiggede på børn med en hånd i bukserne

Camilla Wandahl er underviser på kurset, hvor I skriver, digter, snakker, tegner, hygger – og der er også tid til at tale om, hvordan gode historier og personer bygges op samt dele boganbefalinger med de andre deltagere. Når de tre dage er gået, vil du have starten til en masse historier, som du selv kan gå hjem og skrive videre på.

Alle drenge og piger i alderen 9-12 år, som er bosiddende i Næstved Kommune, er velkomne. Måske skriver du ofte skriver historier derhjemme, eller måske synes du bare, at det kunne være sjovt at prøve din skrivelyst af sammen med andre.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe frokost til alle tre dage, skriveredskaber og eventuelt en bærbar pc, hvis du er fortrolig med at bruge den. Vi sørger for lidt snacks.

Tid og sted
Foredrag: Lørdag den 19. juni kl. 10.30-11.30 på Næstved Bibliotek. Pris 20 kr. Både børn og medfølgende voksne skal købe en billet.

Workshop: Mandag den 28. juni, tirsdag den 29. juni og onsdag den 30. juni på Næstved Bibliotek, alle tre dage kl. 10.00-14.00. Pris: 75 kr. Bemærk, at der er et meget begrænset antal pladser.

Billetter til begge arrangementer købes på www.naesbib.dk

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)