Gør bilvasken billigere med vask af bil på abonnement

Hvordan udstråler du professionalitet, når du møder op i kundens indkørsel? Du skal selvfølgelig komme kørende i en lækker firmabil, men at den er ren og flot, har tit mere at skulle have sagt end mærke og model. Hvis dit job kræver, at du kører rundt i landet, så skal du være indstillet på, at din bil skal vaskes rimeligt ofte. Heldigvis kan du nemt finde bilvask ved tankstationer langs motorvejen.

 

Spar penge på vask af bil

Når du ved, at du rimeligt ofte får behov for at vaske din firmabil, og at det ikke altid er belejligt for dig at gøre det på din virksomheds matrikel, så kan du spare en del penge ved at tegne abonnement på bilvask. Du kan nemlig få aftaler om ubegrænset bilvask (fx forstået som to gange vask pr. dag) hos tankstationer. Pengene for et abonnement er godt givet ud, da du hurtigt mærker besparelsen.

 

Skån bilen for indre og ydre rustskader

Udover blot bilens udseende kan du ved at vaske den jævnligt forlænge dens levetid. Din bil samler trods alt vejsalt og andet skidt op fra såvel motor- som landeveje, der kan bringe rust med sig og få bilens værdi til at falde. Agter du om en årrække at sælge firmabilen for at købe en ny, gør du klogt i at værne såvel dens ydre som indre mod rust forårsaget af en kronisk urenhed og manglende vask.

 

Hvilken type abonnement på bilvask skal du vælge?

Abonnementer på bilvask kan bringe forskellige ekstraydelser med sig alt efter abonnementstypen, så uanset om du gerne vil betale lidt ekstra for undervognsvask og polering, eller du er tilfreds med en basisvask med skumforvask samt børste- og hjulvask, finder du et tilbud til dig. Overvej derfor et abonnement inden for bilvask til firmabil – så er du altid et smukt syn på kundens parkeringsplads.