Islamismens trussel: Tid til handling – også i Danmark!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Som en engageret fortaler for Dansk Folkepartis værdier, er jeg dybt bekymret over den manglende opmærksomhed, som både socialdemokratiske og borgerlige vælgere giver til islamismens voksende trussel. Det er min faste overbevisning, at vores tolerance ikke må blive en trojansk hest, der tillader ekstremisme at underminere vores samfund. For nylig i Sverige har vi set, hvordan Sverigedemokraternas leder, Jimmie Åkesson, har taget et nødvendigt skridt ved at foreslå indgriben over for moskéer, der spreder antidemokratiske budskaber. Dette rejser et vigtigt spørgsmål: Hvornår vil Danmark vågne op og handle?

Dansk Folkeparti og jeg er klar i mælet: Vi skal beskytte Danmark mod ekstreme ideologier, der truer vores frihed og demokrati. Det er en pligt, vi har over det reelle trusselsbillede, som ikke må overses. Den passive holdning, som røde partier, Socialdemokratiet og de gamle borgerlige partier indtager, er dybt foruroligende. Religionsfrihed er afgørende, men den må ikke misbruges til at fremme had og intolerance. Det er afgørende, at vi forsvarer vores danske værdier og tør stå op imod dem, der ønsker at underminere dem. Andre lande som Frankrig og Tyskland tager nu nødtvunget af de millioner af islamistiske migranter, aktivt skridt til at konfrontere islamismens voldelige ansigt. Hvorfor er Danmark tilbageholdende? Vi kan ikke tillade, at politisk korrekthed blinder os for de realiteter, vi står overfor. Til vælgerne fra rød og blå blok:  Er I klar over den fare, der lurer, når islamismens trussel ignoreres? Er I villige til at sætte vores lands tryghed og sikkerhed på spil?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Socialdemokratiet ville lukke munden på kritikere

Dansk Folkeparti er klar til at tage ansvaret for at beskytte Danmark. Vi vil ikke sidde passivt tilbage, mens vores samfunds værdier og sikkerhed er truet. Vi opfordrer alle danskere til at stå sammen med os i kampen for at bevare Danmarks frihed og sikkerhed. Som jeg siger: ‘Det er vores pligt at beskytte det danske folk og vores kulturelle arv. Vi må vågne op og handle. Dansk Folkeparti og jeg som Folketingskandidat for partiet er parat til at lede denne kamp. Vil I vælgere stå sammen med os, eller vil I fortsætte med at ignorere de mellemøstlige farer, som truer vores samfund?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)