Klumme: Dansk Folkeparti skal nedbryde myten om det brede strammerflertal


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Af. Martin Henriksen (DF). Medlem af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse. Folketingskandidat i Sjællands Storkreds.

Man kan ofte høre partiledere, politiske kommentatorer mfl. udtale, at der er bred politisk konsensus om en stram udlændingepolitik på Christiansborg. Men i virkeligheden er sandheden den, at der ikke er skyggen af et strammerflertal på Christiansborg.

For hvis der fandtes et sådant flertal, så var vi forlængst gået i gang med at hjemsende flere tusind indvandrere, flygtninge og deres efterkommere. Det siger sig selv, eller det burde det i hvert fald. Hvis der var et bredt strammerflertal, så havde Folketinget også forlængst indført et asylstop. Men trods hård retorik, så er det ikke sket.

I stedet har den socialdemokratiske regering lempet udlændingereglerne og tilmed gjort det vanskeligere at hjemsende flygtninge, ligesom et meget bredt flertal fornyeligt med Socialdemokratiet i spidsen i Slagelse Byråd har godkendt endnu en tyrkisk moske. Og det er blot nogle ganske få eksemplar. Der er masser af andre eksempler på, at fortællingen om den brede enighed om at reducere indvandringen, indføre asylstop og sikre en effektiv hjemsendelsespolitik er og bliver det rene bluff.

Dansk Folkeparti bør derfor gøre det til sin politiske mission at nedbryde myten om det brede strammerflertal i Danmark, for i realiteten er der et bredt slapperflertal. Og alle kan se det, hvis de altså blot vil åbne øjnene.

LÆS OGSÅ:  Sporet ølstuekuppet satte

Venstre er desværre ikke et hak bedre end Socialdemokratiet. Deres egen formand Jacob Ellemann-Jensen meldte sig for ca. 13 år siden ud af det parti, som han nu er formand for, fordi partiet dengang var for tæt på Dansk Folkepartis udlændingepolitiske linje. Venstres nye næstformand Stephanie Lose sidder i regionsrådet med stifteren af den muslimske bevægelse IChange, som arbejder for at fastholde muslimerne i parallelsamfundene ved at fastholde deres islamiske identitet.

De Konservative og Søren Pape puster sig i disse dage op med forslag til stramninger af indfødsretsloven, men det klinger i den grad hult, når man ved, at De Konservative altid har stemt for indfødsretslovene sammen med Venstre, Socialdemokratiet, De Radikale og venstrefløjen. Dertil kommer, at De Konservative i al den tid, hvor jeg har interesseret mig for politik, har arbejdet for at øge indvandringen for at tilgodese Dansk Industris ønske om at øge arbejdsudbuddet via udlændingepolitikken.

Det brede strammerflertal er en illusion, som er bygget op ved hjælp af retoriske og politiske tricks.

Det er selvfølgelig fint og flot, at diverse politikere siger at målet er nul asylansøgere, at antallet betyder noget osv. Det er jeg med på. Men realiteten er den, at disse ændringer kræver reelle og indholdsmæssige politiske forandringer, som ingen af de førnævnte partier er parate til at gennemføre. Det mener jeg, at Dansk Folkeparti igen og igen skal påpege.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vesten er i indbyrdes krig

Sagen er den, at vi står fortsat med massive integrationsproblemer i Danmark, og hvis vi nogensinde skal løfte opgaven, så kræver det substantielle ændringer, og ikke blot tom retorik.


Hvad mener du? Har Martin Henriksen ret i, at partierne bluffer mht. deres “strammerpolitik”? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne indlægge på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)