Klumme: Enhedslistens kulturelle Holocaust 


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

1933, Berlin, Opern Platz

I overensstemmelse med den nazistiske ideologi blev i alt 25.000 bøger af 2.500 forfattere brændt for øjnene af henved 40.000 tilskuere i maj-juni måned 1933 på Opern Platz i Berlin. Afbrændingen skete symbolsk for at tilkendegive det 3. Riges syn på verdensbilledet, man var i færd med at opbygge. Tolv år senere lå verden i ruiner og henved 60 millioner mennesker lå døde i kz-lejre, på slagmarker og i udbombede byer, hvor modsætningerne mellem Nazityskland og de allierede havde udspillet sig. Bogafbrændingerne og dermed ødelæggelsen og ensretningen af den tysk-germanske kultur blev et symbol på, hvor galt det kan gå, når et diktatur overtager ansvaret for at sætte en dagsorden for, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert set i historiens bakspejl.

Stalins Gulag-lejre

I årene efter den russiske revolution etablerede kommunisterne i Sovjetunionen et netværk af arbejdslejre i Gulag-øhavet og andre steder på det russiske kontinent. Millioner henslæbte deres liv i fangenskab blot for mistanke om kontrarevolutionær virksomhed. Sovjet-Ruslands enevældige diktator Stalin var primus motor i lejrenes oprettelse. Indtil hans død i 1953 var lejrene systemets svar på, hvorledes opposition skulle elimineres.

København 1989

Danmarks Kommunistiske Parti og Venstre Socialisterne grundlægger partiet Enhedslisten. Året før havde DKP besluttet at ville forsøge at skabe et bredere samarbejde på venstrefløjen. Leninisterne i DKP blev forbrødret med de mere miljøorienterede marxister i VS. Mindre grupperinger på den yderste venstrefløj tilsluttede sig det, der nu udgør den alleryderste venstrefløj i Folketinget.

Danmark 2020

LÆS OGSÅ:  Klumme: Skal hjemløse dø i vinterkulden før problemerne tages alvorligt. Det var uværdigt så det basker

Aflivningen af afro-amerikaneren George Floyd på åben gade har dygtigt været grebet ikke kun af Black Lives Matter-bevægelsen, men også af hele paletten af venstreorienterede mangfoldighedsgrupperinger på verdensplan. At Floyd nok ikke var det helt rigtige symbol at vælge, uagtet drabet på ham var afskyeligt, er en dimension, venstrefløjen ikke tager hensyn til. For dem helliger målet de midler, der tages i anvendelse. En multikriminel med et røveri mod en højgravid på samvittigheden bør aldrig kunne ophøjes til andet og mere end en scumbag, der fik et tragisk endeligt.

At venstrefløjen dygtigt forstår at orkestrere en vestlig mediedækning i retning af, at der nu skal etableres et kulturelt Holocaust mod det, der benævnes som fortidens symboler på racisme og slaveri, det er skarpt set i forhold til at ville fortsætte nedbrydningen af det historiske verdensbillede, Vesten er opbygget på.

Statuer og øvrige symboler som gadenavne, der på en eller anden måde knytter sig til personer, man ikke kan lide, skal fjernes, vandaliseres eller udskiftes med nye fagre ikoner. Man vil forbyde fortiden med tilbagevirkende kraft.

Når en Rosa Lund (ikke at forveksle med navnesøsteren Rosa Luxemburg) i Deadline på DR2 lørdag den 14. juni plæderer for, at vi i Danmark skal udskifte allehånde symboler på fortidens racistiske kultursymboler, så er det ikke noget hverken DR eller andre medier sætter ind i en større historisk kontekst. Intervieweren på DR2 havde mere travlt med at behage de synspunkter, Enhedslisten og Alternativet ønskede omsat til politisk handling, end de tanker, de Konservatives Marcus Knuth førte til torvs.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvorfor gider jeg egentlig, hvorfor ikke bare være ligeglad 

Konklusion

Det forekommer nærmest parodisk, at et parti som Enhedslisten, der ideologisk udspringer direkte af Stalins Gulag-lejre, overlades nogen form for mikrofontid i forhold til at agere dommer over fortidens symboler.

Et parti, der i sine rødder har stået bag masseudrensninger, deportationer, Østblokken, koncentrationslejre og politikker baseret på enhedsstater uden nogen form for tilstedeværelse af de frihedsrettigheder, vi tager for givet, det parti burde ikke have et ben til jorden i forhold til at italesætte vores historieopfattelse.

Enhedslisten udspringer af samme jordiske affaldsplads som de nazister, der stod bag bogafbrændingerne på Opern Platz i 1933. Stalin og Hitler udgjorde to alen af samme stykke. Det er aldeles smagløst, at DR ikke besidder større indsigt og kildekritik end at man uhindret lader Enhedslisten komme til orde i en sammenhæng, hvor partiet burde blive hængt til tørre.

Som de Konservatives Marcus Knuth rigtigt tilkendegav i DR2 programmet, så må vi leve med historien på godt og ondt. Hvis man i en nutidig kontekst med nutidens briller begynder at sortere i, hvad der skal sorteres fra, så vil historiens fejltagelser gentage sig. Så  lærer vi ikke af historien.

Hvad enten det er i USA, England eller Danmark, så findes der politikere med samme dobbeltmoral som den, Enhedslisten folk bærer rundt på.

En af de største aktører inden for slaveri var islams udøvere i den arabiske verden. Slaveri indgik som en del af hverdagen i koranens kontekst. Slaveri i IS-sammenhæng er veldokumenteret og slavemarkeder forekommer fortsat den dag i dag i Libyen og andre muslimske lande. Skulle der være nogen stringens i Enhedslistens politik, så burde partiet plædere for nedrivning af moskeer og fjernelse af symboler fra koranen i det offentlige rum. Det gør man ikke, fordi det vil støde den del af vælgerkorpset, der kommer fra det muslimske miljø.

LÆS OGSÅ:  Midtvejsvalg i USA – en sejr for wokeismen!

Enhedslisten er ubetinget Danmarks mest hykleriske parti. Enhedslisten har i sit ophav samme ideologiske baggrund som det Nazityskland, man kontinuerligt pådutter modstanderne at associere sig med. Over ti procent af Danmarks vælgere er anti-demokrater og reelt til fare for folkestyret.

Rød læbestift og smooth talk fra en Pernille Skipper eller en Johanne Schmidt Nielsen skjuler ikke venstrefløjens voldsparathed, og vilje til at ville knuse og i sidste ende tilintetgøre enhver modstander på sin vej. I første omgang er det de kulturelle jordiske overleveringer, i næste omgang er det de levende væsner, hvis tankesæt afviger fra Enhedslistens kommunistiske indstilling. Historien vil gentage sig, hvis fanden får magt som han har agt. Vejen fra Enhedslistens partikontor fører direkte til Gulag-øhavet.

Hvad mener du? Bør Danmark rense ud i statuer og gadenavne, som kan risikere at støde venstrefløjen? Skriv din mening herunder og del meget gerne klummen på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)