Klumme: Hvor onde er de hvide?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er en svir at være journalist, for opgaven er overkommelig. Man skal blot udpege de onde og beskrive ofrenes lidelser. Det første er nemt. De onde udgøres af et mikroskopisk udsnit af menneskeheden, nemlig af hvide, heteroseksuelle mænd over 50, som stemmer på ”højrefløjen”. Deres ofre er mangfoldige: kvinder (dog ikke Pernille Vermund, Inger Støjberg og den slags), klimaforkæmpere, veganere, radikale, socialister, muslimer, indbyggere i Mellemøsten og Afrika, transkønnede og kriminelle – og så er der mange, som er overset. Hver dag sine ofre.

Med så mange ofre bliver der konkurrence om opmærksomheden. I mere end et år har selvudråbte talsmænd for de sorte ligget i spidsen – til ærgrelse for bl.a. klimaforkæmperne, der tidligere havde den gule trøje.

Forleden sad en USA-ekspert på dansk TV og fortalte, at 180 sorte var blevet dræbt af amerikansk politi siden mordet på George Floyd den 25. maj, 2020. Ifølge Newsweek er tallet for perioden 25. maj, 2020 til 20. april, 2021 181, og politifolks drab på sorte udgør 18,7 pct. af samtlige politidrab, skønt sorte kun udgør 13 pct. af USA’s befolkning. Altså er der tale om systematisk racisme, som er det indtryk, danske medier udbreder?

Hvad pressen sjældent fortæller, er, at sorte er mere tilbøjelige til at begå forbrydelser end hvide. Ifølge FBI stod sorte for 55,9 pct. af alle mord og mordforsøg i 2019. 54,7 pct. af ofrene var sorte, og i 91 pct. af tilfældene blev sorte dræbt af andre sorte. (Kilde: Wikipedia: Race and Crime in the United States).

LÆS OGSÅ:  Grøn humor i EU

Gamle hvide mænd er onde, men nu får de konkurrence af jøderne, der bliver stadigt mere forhadte.

Fireogtyve medlemmer af lærerstaben ved Franklin and Marshall College i Pennsylvania har fordømt Israel som en stat baseret på ”Jewish Supremacy”. Universitetet er blandt USA’s ældste læresteder og går tilbage til 1787. De studerende betaler $58.800 (DKK 366.000) om året for at få en bachelor. Det er mange penge, men nu kan de også lære at blive antisemitter.

Israel har også mange fjender i Københavns Borgerrepræsentation, hvor 21 ud af de 55 medlemmer har stemt for at omdøbe en del af Israels Plads til Palæstinas Plads. For navneændringen stemte Enhedslisten, Det Radikale Venstre, Alternativet samt Niko Grünfeld fra De Frie Grønne.

Israels Plads fik sit navn i 1968, samtidig med at Jerusalem fik sit Denmark Square. De 21 borgerepræsentanter mener formentlig, at selve Israels eksistens er udtryk for jødisk overherredømme, og de kan ikke lide jøder. For jødehad har længe været et særkende for venstrefløjen.

Det palæstinensiske selvstyres officielle dagblad, Al-Hayat Al-Jadida, roser en terrorist for at have givet sin søn navnet Eichmann – efter Adolf Eichmann, som under Det Tredje Rige havde den praktiske opgave at udrydde Europas jøder. Det vil givetvis også glæde den danske regering, der bliver ved med at give penge til et selvstyre, hvis mål er at udslette Israel. Frem til 2025 skal de danske skatteydere af med 450 millioner, som jo er ringe sum sammenlignet med prisen for at udrydde Danmarks mink.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)