Klumme: Islam – en brutal erobringsideologi – er arabisk stammekultur og kan derfor ikke være dansk


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er på mange måder problematisk at flere toneangivende debattører og politikere, herunder integrationsminister Mattias Tesfaye (S) mener, at vi kan lave en “dansk” udgave af islam for derigennem at løse Danmarks integrationsproblemer. Og det er mindst ligeså problematisk, at partier mfl. siger at hovedproblemet er ekstrem islam eller islamisme, for når vi bruger den slags begreber, så er det medvirkende årsag til at vi dækker over det egentlige problem. Og det egentlig problem er selve religionen islam. Mit tidligere parti Dansk Folkeparti har desværre også bidraget ved for ofte at bruge ordet islamisme.

Det, som mange tror er ekstremt inden for islam, er faktisk bare almindelig mainstream islam. Mange vil mene, at sharia, flerkoneri, ægteskab med mindreårige, religionstvang, krig mod kristne og jøder osv. er udtryk for islamisk ekstremisme, men det er altsammen beskrevet i koranen og/eller i haditherne som mainstream islam. Det er bare islam.

Naturligvis er der personer med muslimsk baggrund, som ikke følger disse ting, men det ændre ikke ved at det er en fuldt ud integreret del af islam. Og det skal vi turde sige, også selvom det er kontroversielt. Jeg mener, at det er uansvarligt at give danskere og muslimer det indtryk, at problemet ikke er islam, men en fordrejning af islam. Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen gjorde sig skyldig i det, og jeg synes at vores nuværende statsminister Mette Frederiksen (S) har nogle af de samme kedelige tendenser. Den socialdemokratiske udlændingeordfører Rasmus Stoklund gjorde sig også skyldig da han i Altinget d. 25 november 2020 udtalte om en europæisk imamuddannelse, at “ ideen og tankegangen er fornuftig og rigtig.”?

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Muslimsk bønnekald for fuld power i Tyskland

Det giver ingen mening at sige at vi skal have “dansk” islam i Danmark, når islam dybest set er udtryk for arabisk stammekultur? Arabisk stammekultur kan selvsagt ikke være dansk, eller europæisk for den sags skyld, medmindre målet er at lave danskheden om til noget andet? Men det er vel ikke formålet, går jeg ud fra.

På overfladen kan det godt være, at diverse politikere lyder “hårde” når de engang imellem tordner mod islam. Men sagen er den, at eksempelvis Socialdemokratiets retorik ikke hænger sammen, når de ude i kommunerne rask væk godkender tyrkiske moskeer. Som om at tyrkiske moskeer nu også på magisk vis er blevet forvandlet til “danske” moskeer i den socialdemokratiske integrationsfortælling. Ja undskyld, men det er altså en anelse mærkværdigt.

Grundlæggende, så mener jeg at det store flertal på Christiansborg har en manglende indsigt i islam.

Jeg mener, at vi skal nedbryde myten om at hovedproblemet er ekstrem islam, eller mellemøstlig-islam, for hvis du river mellemøstlig kultur ud af islam, så er det ikke længere islam. Så er det noget andet. Så vi må finde nogle bedre og mere dækkende begreber.

Jeg vil tillade mig at mene, at det er en vigtig del af nøglen til at forstå og løse Danmarks integrationsproblemer at vi bredt politisk og samfundsmæssigt tør sige, at problemet er islam, punktum. Så må vi tage den derfra.

LÆS OGSÅ:  Udansk dom over Inger Støjberg

Jeg bliver så ofte mødt med det modargument, at kristendommen også geografisk set tager sit udgangspunkt i Mellemøsten. Men her er det utrolig vigtigt at forstå at i modsætning til islam, så er kristendommen ikke arabisk stammekultur.

Kristendommens mål er ikke at overtage kulturer, men at lede mennesker til Kristus. Det kan man så mene om hvad man vil. Men det er immervæk noget af en forskel. Islams mål er at tvinge mennesker med religiøse regler til at leve i en veldefineret og afgrænset arabisk stammekultur. Det er naturligvis en større debat, men kort fortalt så er kristendommen så at sige hævet over kultur, og kan derfor i princippet gå ind i alle kulturer, hvorimod islam blot er kultur aka arabisk stammekultur.

Afslutningsvis vil jeg derfor også slå et slag for at flere danskere, herunder politikere, generelt set opnår større kendskab til kristendommen og islam, således at flere ender med at forstå de afgørende forskelle. Heri ligger også en del af nøglen til bedre at kunne løse Danmarks integrationsproblemer og forstå hvorfor at islam skal betragtes som fjendtlig indstillet og derfor bekæmpes.

Islam er en brutal erobringsideologi, som bruger alt lige fra terrorisme, trusler, indvandring, politik mm. til at fremme verdens mest intolerante og undertrykkende religion og ideologi.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)