Klumme: Lyt til Ayaan Hirsi Ali og stands ødelæggelsen af vor vestlige civilisation


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I en tidligere klumme i 24NYT er den grasserende galskab i forbindelse med den militante ”Black Lives Matter”-bevægelse blevet beskrevet med en lang række eksempler på ødelæggelsen af den vestlige kulturarv.

Denne startede med destruktionen eller fjernelsen af statuer af forskellige sydstatsgeneraler fra den amerikanske borgerkrig 1861-65, men toppede med nedrivningen af statuer i flere byer, bl.a. San Francisco og Chicago, af den sagesløse italienske opdagelsesrejsende Christopher Columbus. Og intetsteds blev der sat en stopper for dette barbariske, ahistoriske hærværk! Byrådet i Minneapolis har endda besluttet helt at afskaffe politikorpset!

Samme Columbus har forøvrigt hverken sat sine ben i det nuværende USA eller holdt slaver, men den historiske sandhed betyder ingenting. Det samme gælder ødelæggelsen af statuen af Abraham Lincoln i Boston. Lincoln var som bekendt en republikansk præsident – dette i sig selv er slemt nok – der fortjenstfuld afskaffede slaveriet og for sin indsats blev myrdet ved et attentat.

Demonstrationer i de forkerte lande

At der under ”Black Lives Matter”-demonstrationerne blev begået voldelige overgreb mod sagesløse mennesker, der var så uheldige at være i nærheden, og at en lang række forretninger blev plyndret og biler brændt af pøblen forties bevidst i de allerfleste medier. Det gælder simpelthen om at fremstille demonstrationerne som en bevægelse, der skal befri os fra racisme, slavelænker og anden undertrykkelse, som ironisk nok ikke eksisterer i den vestlige verden.

På den amerikanske uafhængighedsdag d. 4. juli fandt en større demonstration sted i Stone Mountain Park i den sydlige forbundsstat Georgia. Der blev protesteret mod en stor klippeformation med et relief af den tidligere sydstatsprædident Jefferson Davis og de to generaler Thomas ”Stonewall” Jackson og Robert E. Lee., der blev indviet i 1972. Ingen benægter retten til at demonstrere, men hvad der er betænkeligt, var ikke blot den sædvanlige råben og skrigen om at ødelægge mindesmærket, men at mange af deltagerne, mænd og kvinder med formummede ansigter, var iklædt sorte, paramilitære uniformer og bar geværer og ammunitionsbælter.

LÆS OGSÅ:  Israels flag på Rådhuset

Samtidigt har det demokratiske parti i det californiske Orange County fremsat et krav om at ændre navnet på den lokale lufthavn, John Wayne Airport, opkaldt efter et af filmhistoriens helt store navne. Wayne var kendt for sin støtte til alle republikanske præsidenter og venskab med Ronald Reagan – begge stoute konservative personligheder – så nu skal Wayne sendes ud i mørket selvom heller ikke han var racist. Hvem bliver de næste? Måske Clint Eastwood, Gary Cooper, Charlton Heston, Gary Grant, Bob Hope, Dennis Hopper eller Clark Gable – sidstnævnte begik endnu et syndefald, idet han som bekendt spillede med i den slaveriforherligende – dette er naturligvis ment ironisk! – storfilm Borte med Blæsten.

Og denne politiske korrekthed er ikke kun et amerikansk fænomen, men findes også i Danmark. Den forfærdelige Bwalya Sørensen, født i Zambia og bosat i Albertslund, kan kæfte op nok så meget hun vil og i forbindelse med en række demonstrationer herse med de onde ”hvide mennesker”, ”onde” blot fordi de er hvide! For tænkende mennesker er denne holdning dog langtfra udtryk for en befrielsesaktion, men ganske enkelt racisme, der vender den anden vej.

Det er i disse lande, der bør demonstreres

Det er hverken i Danmark eller andre vestlige lande man skal gå på jagt efter undertrykkelse. Men denne findes andre steder i verden! Men det er ikke opportunt at gøre opmærksom på et land som fx. Nordkorea. Her findes koncentrationslejre med flere hundredetusinde politiske fanger, hvoraf mange i bedste nazistil udsættes for grusomme medicinske forsøg. Eller Kina med dets såkaldte ”opdragelseslejre” i provinsen Xinjiang, hvor de overvejende muslimske uigurer holdes indespærret. Eller Tyrkiet, der i den seneste tid er begyndt at forfølge og deportere medlemmer af protestantiske menigheder. Herom læser vi intet og det samme gælder den generelle forfølgelse af kristne i Iran, Irak, Indien, Pakistan og naturligvis igen Kina og Nordkorea. Ifølge den internationale lutherske hjælpeorganisation Open Doors var antallet af forfulgte kristne – vore dages martyrer – i 2019 ca. 260 mio. Et uhyrligt tal og en stigning fra ca. 245 mio. i 2018. Tendensen er altså katastrofalt stigende, men ligeså katastrofal er den manglende dækning heraf i vore forløjede medier.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Mobiliser højrefløjen

Ayaan Hirsi Alis budskab

Den somaliske feminist Ayaan Hirsi Ali, siden 2013 amerikansk statsborger, der som femårig fik skåret sin klitoris af, senere blev tævet halvt ihjel i koranskolen og efter flugten fra Afrika stedse har været udsat for mordtrusler, har d. 9. juni i år tweetet flg. budskab (her i dansk oversættelse): ”Hvad medierne ikke fortæller, er at USA er det bedste sted på denne klode at bo, hvis man er sort, kvinde, bøsse, lesbisk, transgender eller hvad som helst andet. Vi har vore problemer og vi bliver nødt til at løse dem. Men vort samfund og vort regeringssystem er langtfra racistisk.”

Hvor er den virkelige racisme?

Naturligvis skal det ikke benægtes, at der findes rester af racisme overalt, men her er det på sin plads at pege på, at USA faktik ophævede slaveriet for mere end 150 år siden, og at der findes en lang række anti-diskrimineringslove, der ovenikøbet ved en række universiteter, bl.a. Harvard, har ført til en diskriminering af højt begavede asiatiske studerende til fordel for afroamerikanske studerende. Det drejer sig med USA om et land, der hele to gange har valgt en sort præsident – Barack Obama. Alligevel demonstreres, som om USA dén dag i dag stadigvæk lægger afroamerikanere i lænker!

Moderne slaveri

Slaveri findes til gengæld stadigvæk i flere områder af nutidens Afrika og Mellemøsten, og tallet anslås til at ligge et sted mell. 21 og 46 mio. Ikke mindst den islamske republik Mauretanien er kendt for sit slavehold. Her menes 2% af landets befolkning, ca. 90.000 mennesker, at leve i slaveri. Endvidere er her hverken tvangsægteskaber eller børneprostitution forbudt.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Facebook begrænser danskernes ytringsfrihed – åbent brev til Helle Thorning-Schmidt

Der kan også henvises til de nærmest umenneskelige forhold asiatiske byggearbejdere lever under i endnu et muslimsk land, Katar, i forbindelse med konstruktionen af hele otte stadioner til verdensmesterskabet i fodbold i 2022. Forholdende er næppe bedre i flere andre mellemøstlige lande. En undersøgelse foretaget af BBC Arabic har kunnet konkludere, at tjenestefolk i Saudi Arabien sælges online på et slavemarked, der aldrig har kendt bedre dage.

Hvad skal det ende med?

Ingen demonstrerer finder sted på gader og stræder mod vore dages slaveri, intet politisk pres lægges på de pågældende lande – og emnet optræder så godt som aldrig i medierne. Til gengæld sværtes USA og dets præsident systematisk til som værende racistiske, fascistiske og reaktionære fjender af frihed, lighed og broderskab. Protesterende stemmer, som Ayaan Hirsi Alis, overhøres bevidst.

Donald Trumps budskab

Er det derfor ikke rimeligt, at Donald Trump skarpt har protesteret mod de radikale elementer i ”Black Lives Matter”-bevægelsen med dens intolerance, voldelige udskejelser og afbrænding af det amerikanske flag? Han har med rette erklæret, at han ”ikke vil tillade, at vores statuer rives ned, vores historie udslettes, vore børn indoktrineres og at vore frihedsrettighed trampes med fødderne” Endvidere har ”amerikanerne besejret nazisterne, fascisterne, kommunisterne og terroristerne og dermed reddet de amerikanske værdier”. Og han sluttede med at erklære: ”Og nu vil vi besejre den radikale venstrefløj, marxisterne, anarkisterne, urostifterne og alle dem der plyndrer.”

Vi er tydeligvis midt i en kamp, hvor det gælder om at redde vores vestlige civilisation og kulturarv. Så hertil er kun at sige: AMEN!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)