Klumme: Mens vi venter på Frankenstein


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

På Epoch TV (26.6.) udtaler den amerikanske klassicist og historiker, Victor Davis Hanson, at der ikke bliver noget sted at gemme sig fra ”woke”-ismen, før systemet begynder at undergrave sikkerheden hos de eliter, der skabte den.

I Danmark ville det vel svare til, at indbyggerne i Gammel Holte eller på Østerbro begyndte at frygte, at også deres døtre og sønner kunne blive udsat for islamisk eller afrikansk behandling.

Med deres ”moralske relativisme” har de herskende skabt et ”Frankenstein-monster”, der ender med at banke på hos de velbjærgede, der har overskud til at belære de dårligere stillede.

”I dagens samfund”, siger Hanson, ”retfærdiggør eliterne deres kontrol og manipulation med, at det er godt for befolkningen.” Jeg er smartere end dig, siger de, så jeg kan kan lyve for dit eget bedste. Og prøv bare at antyde, at jeg lyver.

Den uforfærdede journalist, Lara Logan, som blev voldtaget en egyptisk pøbel under det ”arabiske forår” i 2011, der vakte begejstring i de danske medier, har været ved den amerikansk-mexikanske grænse og talt med grænsevagterne.

Efter at Joe Biden har åbnet grænsen for enhver, der vil ind, er det strømmet til med mexikanske karteller, der foruden at sælge narko tilbyder børn til prostitution.

Det var præcis, hvad Donald Trump sagde ville ske.

Ifølge Lara Logan er Mexico en ”failed state”, som i realiteten regeres af kartellerne. Det kan næppe komme som nogen overraskelse for Biden-administrationen.

LÆS OGSÅ:  USA på ilmarch mod diktaturet

Spørgsmålet er ikke, om demokraterne vil ødelægge USA, men hvorfor.

Indtil videre stoler de på, at de kan leve livet i sus og dus ved at kaste fattigrøvene for krokodillerne.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)