Klumme: Mørk racisme


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I disse racismetider tillægges enhver såkaldt krænkelse af en ikke-hvid person et racistisk motiv: Lige fra fraværet af afro-hårprodukter i Netto til et afslag på en jobansøgning. Ingen sag er for lille, og alt mases ned i den store lede racismekasse med stemplet: ’Højrefløj’. Der er nemlig en absurd rød tro på, at det borgerlige Danmark alene bedømmer brune mennesker på deres hudfarve – ikke deres egenskaber og adfærd.

Med frådende amoralsk iver hævder venstrefløjen, at luften i Danmark er tyk af racisme, og enhver der drister sig til at modsige dette, bliver udskammet som racist. ’Dén som prutten lugte kan, dét er pruttens ejermand’, siger jeg bare. Der er nemlig venstrefløjen, som opdeler og forskelsbehandler mennesker alt efter race.

Alligevel må jeg give venstrefløjen delvist ret, for der ér problemer med racisme i Danmark. Hovedparten er imidlertid vendt mod etniske danskere, som må lægge ryg til en volds- og ydmygelseskultur som i mange tilfælde kommer udefra.

Helt ned i 6-7 års-alderen udsættes mange etniske danske børn for en voldelig dominanskultur båret af mennesker med fremmede rødder. Aktuelt florerer en video på Facebook af en ung mørk dreng, der sparker, slår, truer og ydmyger en ung dansk dreng, der ellers gør præcis som venstrefløjen har lært ham: Siger ’undskyld’ imens han modtager slag, spark og ydmygelser af racistisk karakter.

LÆS OGSÅ:  Klumme: USA’s valg handler ikke om politik, men om diktatur

Heldigvis har Ekstra Bladet udvist civil ulydighed i forbindelse med et videoklip, der viser mishandlingen af 90-årige Else på et plejehjem i Århus.

Nu mangler vi bare, at Ekstra Bladet følger den journalistiske linje konsekvent op ved også at vise nævnte overfaldsvideo. For mørk racisme bryder vi os heller ikke om, vel?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)