Klumme: Myndigheder og politikere lyver


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Egentlig havde jeg lyst til at skrive en overskrift om, at de er ulækre, men det ville virke stødende også på mig selv. Derfor kommer min reelle holdning hernede i brødteksten. Det frastødende ligger i, at sundhedsmyndighederne promoverer, at børn fra 5-11 år, som kun helt undtagelsesvis får følger af corona, bør vaccineres. I stedet for at lade dem få naturlig immunresistens over for COVID-19.

Ingen statistikker tilsiger nødvendigheden af, at eksperimentelle vacciner skal afprøves på dem, der udgør Danmarks og i øvrigt verdens fremtid. En ting er, at ældre og sårbare, som ikke har så meget at miste, vil vaccineres alene af tryghedsmæssige årsager. Det er deres valg. Men det at børn, det dyrebareste vi har, skal indgå i verdenshistoriens største medicinske eksperiment, giver mig gåsehud. Man fører børnene direkte ind i dr. Frankensteins laboratorium.

Efter første vaccination forstyrres ens immunsystem, efter det andet forstærkes processen. Det 3. stik får immunsystemet til gradvis kun at koncentrere sig om bekæmpelse af COVID-19, mens det svækker immunsystemet i bekæmpelsen af andre sygdomme. Samtidig opstår der uforklarlige mutationer og kemiske processer i dit legeme.

En almindelig vaccine tager 10-12 år at udvikle. En vaccination giver ens krop en injektion af deaktiverede bakterier og vira således, at kroppen naturligt oparbejder en resistens.

En eksperimentel vaccine giver kroppen en injektion af aktive komponenter af COVID-19. Kroppens immunsystem slår alarm og vil for altid være i alarmberedskab. Immunsystemet vil være koncentreret om bekæmpelse af COVID-19. Det er første gang i verdenshistorien, at eksperimentelle vacciner har været anvendt i den skala som tilfældet er, og ingen videnskabsfolk ved deres fulde fem kan udtale sig om langtidsvirkningerne. Sundhedsmyndigheder og politikere anvender befolkningerne som forsøgskaniner for noget, de ikke selv kender sandheden om.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vi nærmer os finalen – Storbritanniens kamp for friheden

Lad mig minde om det faktuelle i, at 2/3 af alle indlagte er fuldt vaccinerede. Lad mig minde om, at der døde dobbelt så mange af bivirkninger af vacciner som af COVID-19 ifølge Indenrigsministeriets egne tal, 2.500 mod godt 4.700. Videre at gennemsnitsalderen på afdøde er 83, og at en samvirkende årsag mellem bestående sygdom og corona har været hovedårsagerne til dødsfaldene.

Førende virologer advarer mod ukendte bivirkninger i fremtiden. Eksperimentelle vacciner påvirker vores immunsystem så det ikke kun bliver sårbart over for andre sygdomme, men at vi risikerer et boom i kræft, blodpropper, spontanaborter og lungesygdomme i fremtiden. Medicinalfirmaerne har sikret sig. De har har fået immunitet mod sagsanlæg. Vidste du det? Når myndigheder og politikere udstikker retningslinjer, er det den blinde, der leder den blinde. Hverken mundbind eller vacciner burde indgå i andet end indholdet af en affaldscontainer på vej til forbrændingsanlægget.

Hvordan vil de uansvarlige myndighedspersoner samt magtsyge og ignorante politkere forklare den del af Danmarks befolkning – de yngste – at det var nødvendigt at blive påført alle hånde sygdomme og lidelser om føje år? Når du ser ind i øjnene på dine unger, så spørg dig selv, om du kan være dig selv bekendt, om du kan være dine børn bekendt.

Langsomt men sikkert mister politikere og myndigheder deres troværdighed i den del af befolkningen, der selv kan tænke, dem der ikke lader sig føje. Langsomt men sikkert går limningen op i den sidste del af sammenhængskraften i det Danmark, der var. Det Danmark, der indeholdt respekt for den enkelte, det Danmark, der indeholdt varme lune og en tro på folkestyret. Min tiltro til alle systemer er væk, og væk for altid og evigt.

LÆS OGSÅ:  Ukraine: Løgn, hjernevask og nederlag

Frem over vil demokratiet blive afløst af pausefisk på tvet. Jeg gør som Radisernes Søren Brun: Jeg græmmes.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)