Klumme: USA: Fra demokrati til politistat


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I dec. 2019 kontaktede ejeren af en computer reparationsbutik i USA, John Paul Isaac, FBI. Han havde fået indleveret en laptop (senere kaldet ”the laptop from hell”) til reparation af Joe Bidens søn, Hunter Biden. Hunter kom dog aldrig tilbage for at afhente laptoppen, og dens indhold af afslørende detaljer om og billeder af Hunters og Joe Bidens (omtalt som ”the big guy”) kriminelle aktiviteter, fik John Paul til at frygte for at ligge inde med denne. Derfor kontaktede han FBI. Da FBI-agenterne forlod butikken med Hunters laptop, så en af dem, ifølge John Paul, på ham og sagde i et advarende tonefald: ”Det er vores erfaring, at der aldrig sker noget med dem, der ikke taler om den slags ting” (dvs. indholdet på Hunters laptop).

FBI havde dog ingen intention om at offentliggøre eller undersøge Hunters laptop. Der var kun et år til præsidentvalget (nov. 2020), og hvis offentligheden fik kendskab til Joe Bidens korrupte aktiviteter, ville dette ramme Demokraterne hårdt. FBI opbevarede derfor laptoppen uden at gøre andet end at forsøge at bilde de få kritiske røster, der fra tid til anden dukkede op, ind, at laptoppen og dens indhold var rendyrket ”russisk misinformation”. 

John Paul havde imidlertid taget en kopi af laptoppens harddisk og i august 2020 – lige efter, at Joe Biden officielt var blevet nomineret som Demokraternes præsidentkandidat (18. aug.) – gik han videre med kopien til New York Post (ikke at forveksle med fake-sprøjten New York Times). Bladet lancerede historien om laptoppen og dens indhold. Dette rystede Demokraterne, for hvis historien vandt større udbredelse og bundfældede sig i den amerikanske befolkning, ville det være totalt ødelæggende for Joe Bidens vinderchancer. Ikke en gang verdenshistoriens største valgfuskeri, der senere sikrede Biden ”sejren”, ville i så fald kunne give ham så mange falske stemmer, at man kunne tale om bare skyggen af en valgsejr. 

Men så trådte FBI i aktion. Bureauet kontaktede de amerikanske mainstreammedier med en fortælling om, at Hunters laptop og dens indhold var fabrikeret af Rusland – altså var ”russisk misinformation”.  Herefter ”mørklagde” medierne historien om Hunters laptop og hvis de overhovedet nævnte denne, var det med budskabet om, at laptoppen var russisk propaganda for at hjælpe Trump. FBI kontaktede også Twitter, som man bad om at censurere New York Post og bladets historie. Twitter reagerede prompte – ud røg ytringsfrihed og sandhed, ind kom censur og løgn! På samme måde udviklede det sig med Facebook, hvilket Marc Zuckerberg fornylig, den 25. aug., fortalte på Joe Rogans podcast. Ifølge Zuckerberg blev han/Facebook i aug. 2020 kontaktet af FBI, der gjorde opmærksom på, at laptoppen var ”russisk misinformation”. Facebook censurerede derfor uden videre New York Post og alt om Hunter Bidens laptop.

Demokraternes anvendelse af FBI som villigt redskab i kampen mod Trump er der intet nyt i. Slet ikke! Siden 2016 har FBI stået helt centralt i gennemførelsen af ulovlige overvågninger af Trump og folk, der støtter ham. Dette foregik både under Trumps 2016 præsidentkampagne og efter, at han var blevet præsident. For at give deres ulovlige spionvirksomhed et skin af legalitet, indhentede FBI ved fire forskellige lejligheder godkendelse hos en FISA-domstol (= en domstol, som afgør om, der er dokumentation nok, der peger på, at en given person kan være udenlandsk agent). Som ”dokumentation” overfor FISA-domstolen brugte FBI centralt det falske ”Trump-Russia dossier”. Velvidende at dossieret var en stor dynge løgn, påstod FBI overfor domstolene, at man havde undersøgt og verificeret det som ægte. I virkeligheden var dossieret et stykke bestillingsarbejde iværksat af Hillary Clinton og DNC (Demokraternes Nationale Kongres) op til præsidentkampen i 2016 for at kriminalisere og tilsvine Trump og styrke Clintons vinderchancer. En tidligere MI5-agent, Christopher Steele, var blevet sat på opgaven og fik opdigtet en masse løgne om Trump (eller rettere fik en anden, Igor Danchenko russisk-amerikansk efterretnings analytiker, til det). Bl.a. løgne om lyssky og statsfjendtlige økonomiske og politiske aktiviteter mellem Trump og Putin. Ligeledes blev Trump fremstillet som et amoralsk dyr, der f.eks. skulle have fået nogle ludere til at overtisse en seng på et hotel i Moskva, som Barack og Michelle Obama engang havde sovet i!  Christopher Steele indrømmede senere (marts 2020) overfor en britisk domstol, at der intet sandt var i hans dossier, men at det alene bestod af opdigt og løse rygter. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: Vi skal ikke lade os styre af internationale konventioner

Trump vandt som bekendt præsidentvalget 2016. Det blev enden på Clintons politiske karriere, men ikke på Demokraternes og FBIs anvendelse af det falske dossier. Det blev nu det helt centrale dokument i Mueller kommissionens skandaløse to år lange (maj 2017- marts 2019) ”undersøgelse” (= heksejagt) af Trump. Han blev herefter beskyldt for at have samarbejdet med russerne op til valget i 2016, og man påstod, at han var i lommen på Putin. Kommissionen, der var flankeret af FBI, CIA og NSA, var en ren farce. Den bestod af 18 advokater, alle Trumphadere og alle Demokrater. Yderligere havde mere end halvdelen af dem støttet Hillary Clinton økonomisk i præsidentkampen mod Trump! Efter i to år, under ekstrem indflydelse af deres destruktive had, at have gjort alt for at finde noget på Trump – bare et eller andet, der smagte af ”fisk” – måtte kommissionen modvilligt og presset af offentligheden indrømme, at den ikke kunne hænge ham på et statsfjendtligt samarbejde med Putin/Rusland. At dossieret var en stor dynge løgn vidste kommissionen jo godt og det havde den selvfølgelig ikke spor lyst til efterfølgende at forholde sig til. 

Lige nu kører Kongressen (Demokraterne og de republikanske Trump-hadere) det, de kalder en undersøgelse af begivenhederne omkring kongressen den 6. jan. 2021. Det må dog konstateres, at betegnelsen ”undersøgelse” er alt andet end korrekt. Der er tale om en rendyrket politisk skueproces, som på forhånd har kendt Trump skyldig. Det handler derfor om at få Trump stillet for en rigsret og om at bilde den amerikanske befolkning ind, at Trump den 6. jan. 2021 opildnede sine tilhængere til voldeligt at angribe Kongressen for at omstyrte det amerikanske demokrati.  Dette er så absurd, så idiotisk og så åbenlyst falsk, at jeg ikke ser nogen grund til at gå dybere ind i det. Blot vil jeg konstatere to ting, der totalt underminerer denne Demokraternes antidemokratiske skueproces. Nemlig 1) at Trump i sin tale den 6. jan. kom med flg. helt centrale demokratiske opfordring til sine tilhængere:  Jeg ved, at alle her snart vil gå over til kongresbygningen for FREDELIGT og patriotisk at lade jeres STEMMER høre”. At Trump altså gjorde det modsatte af at opildne til vold, er dog ikke det samme som, at der ikke var nogen som forsøgte at opildne Trump-tilhængerne til at angribe Kongressen. Det var der! Nemlig FBI! Således blev der optaget flere videoer både den 6. januar og dagen før, der viser folk fra FBI, der opfordrer Trump tilhængerne til korporligt at angribe Kongressen og som koordinerer selve forløbet. På videoerne kan man i øvrigt høre Trump-tilhængerne råbe ”No, no, no” til opfordringerne og ”FED, FED, FED” (= regerings- og/eller FBI-agent)**.  2) Hvis Trump og hans tilhængere ville en voldelig omvæltning af demokratiet (en fascistisk revolution), eehhh, hvordan mon det så kan være, at de, der jo som alle amerikanere har det, har fri adgang til skydevåben, ikke medbragte så meget som et eneste af slagsen til denne deres store volds- og revolutionsdag? I sandhed verdenshistoriens mest mærkelige voldelige revolution! Det kan tilføjes, at der dog blev dræbt én person den 6. jan. Det var en ung kvinde på 35 år, Ashli Babbitt. Hun blev skudt ned bagfra (i nakken). Hun var Trump tilhænger og det var en betjent, der skød hende. Sagen er aldrig blevet yderligere efterforsket. 

LÆS OGSÅ:  Klumme: Trump-Biden-debatten: Først den ene vej og så den anden vej

I spidsen for skueprocessen står ”6. januar komiteen”. Den har ni medlemmer, som alle egenhændigt er udpeget af den gamle (82 år) magtgale, halvsenile, forvrøvlede og Trump-hadende Demokratiske kongresleder, Nancy Pelosi.  Syv af medlemmerne er Trump-hadende Demokrater og to er Trump-hadende republikanere (= RINOs, dvs. Republicans In Name Only). Den ene af de to sidstnævnte, senator Liz Cheney, Wyoming, har i øvrigt netop (16. aug.) tabt sin plads i det amerikanske senat. Ved senatsvalget blev hun totalt udraderet af den af Trump støttede kandidat, Harriet Hageman, og tabte med næsten 30 procentpoint. Dejligt at se, at der her var afregning ved ”kasse 1”.

6. januar komiteen har selvfølgelig ikke kunnet hænge Trump op på noget. Selvfølgelig ikke, for – der findes ikke noget at hænge ham op på! Og da tiden for midtvejsvalget hastigt nærmer sig, bliver de u-demokratiske og Trump-hadende eliter stadig mere desperate. Derfor besluttede Biden regeringen og FBI sig til på bedste politistats manér at lave et kommandoraid på Trumps bopæl Mar-a-Lago.

Justitsminister Merrick Garland undertegnede/udstedte en ransagningsfuldmagt (”warrant”) og den 8. aug. ankom i nattens mulm og mørke et større antal politi- og FBI-biler med blinkende udrykningslys til Mar-a-Lago. Ud af bilerne sprang 30-40 bevæbnede FBI-agenter. I løbet af de næste mere end 9 timer gennemsøgte de rub og stub, end ikke Melania Trumps garderober og værelse, eller sønnen Barrons (16 år) værelse gik ram forbi. Da FBI igen forlod Mar-a-Lago, var det med ca. 20 bokse fulde af dokumenter fra Trumps regeringsperiode og alt muligt andet.

Biden regeringens og FBIs kommandoraid var et groft brud på den amerikanske forfatning, nærmere betegnet dens 4. tillæg (4th Amendment), hvori det bl.a. hedder: “ransagningskendelser (…)  skal være retfærdiggjort af en sandsynlig årsag (…) og skal specifikt beskrive det sted, der skal undersøges og de personer eller ting, der skal beslaglægges”.  Merrick Garlands kendelse opfyldte ingen af delene: 1) Som ”årsag” til raidet angav den, at Trump lå inde med en række klassificerede dokumenter. Noget som ganske enkelt er en umulighed, idet en amerikansk præsident, her Trump, har suveræn ret til at de-klassificere og opbevare dokumenter af enhver art (jf. loven: ”The Presidential Records Act” fra 1978). Alle statsdokumenter i Trumps besiddelse er derfor per definition de-klassificerede, hvorfor raidet var baseret på en falsk årsag og dermed ulovligt. 2) Og hvor ”the 4th Amendent” som fremgået kræver af en kendelse, at den specifikt beskriver det sted, som skal undersøges, og det, som skal beslaglægges, så var Garlands kendelse en uspecificeret/en generel ”tilladelse” til FBI om at kunne gøre, hvad samme fandt for godt. Som nævnt altså et groft brud på forfatningen/privatlivets fred og dermed endnu en ulovlighed.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Livsfarlig Region. Kræftpatienter må vente

Endelig kan det tilføjes, at Biden-regeringen og FBI har vendt det i enhver demokratisk retsstat gældende princip om, at alle er uskyldige indtil andet er bevist, på hovedet. Således har man taget udgangspunkt i, at Trump er skyldig og har forsøgt at finde beviset bagefter. Dette er den formelle definition på en heksejagt!

Trump er dog ikke ene om at være genstand for Demokraternes, eliternes og FBI’s (Efterretningstjenesternes) politiske heksejagt. Mange af hans støtter og sympatisører er på lignende vis blevet forfulgt og søgt knust. Af de mere navnkundige kan nævnes Roger Stone, Michael Flynn, Paul Manafort. Carter Page og Stephen Bannon, men mange mindre kendte republikanere og konservative har fået og får Bidens/Demokraternes antidemokratiske politistatsregerings ”kærlighed” at føle i form af overvågning, ulovlige arrestationer, censur, forfølgelser, tilbageholdelser, konfiskering af f.eks. mobiltelefoner, osv., osv. Jo, tættere midtvejsvalget kommer, jo flere republikanere oplever nævnte overgreb fra Biden regeringen og FBI (”Hannity” den 9. sept.).

USA er for nuværende en demokratisk stat i stærk opløsning og har, som fremgået af denne klumme, indiskutable politistatsmæssige tendenser, ligesom tydelige mentalitetsmæssige bananstatstræk præger de Demokratiske politikere. Skal demokratiet i USA overleve, så er midtvejsvalget i november og præsidentvalget i 2024 altafgørende. Det ser umiddelbart ud til, at magten ved begge valg vil skifte til republikanerne/de konservative, idet USA under Biden/Demokraterne er blevet ført ind i en økonomisk og politisk deroute uden sidestykke. Spørgsmålet er imidlertid 1) om amerikanerne er for dumme og woke-inficerede til at fatte, hvad der substantielt set er bedst for dem/USA 2) om de ofte så slappe republikanerne er i stand til mande sig op og gennemføre en hård, direkte og kraftfuld valgkamp med fælles fodslag, og ikke mindst om man 3) er i stand til, har modet til og kan mobilisere den tilstrækkelige energi og kraft til at standse Demokraternes gennem årene stadig mere velsmurte valgfuskeri / stemmesnyds ”maskine”. 

Man må håbe det bedste og kan frygte det værste!

** Darren J. Beattie 🌐 på Twitter: “THREAD 1/x The New York Times puff piece on Ray Epps is hugely important. Ray Epps, the only person caught on repeatedly directing people into the Capitol is the only January 6 rioter the New York Times has written a puff piece for https://t.co/9VUUJbkVLz” / Twitter

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)