Kringsatt av fiender


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Vi behøver ikke længere se til udlandet efter fjender, for fjenden er iblandt os. Når man tildeler en etbenet pirat opholdstilladelse efter at han har skudt på et dansk krigsskib, så er fjenden i dag at finde blandt myndigheder og politikere. Det er blot et enkelt eksempel på, hvor hen af vinden blæser. Digteren Nordahl Griegs ord er mere aktuelle i dag end nogensinde før.

Brug af sund fornuft er afløst af marxistisk-woke, tankekontrol og globalistisk hensyntagen. Danske myndigheder er inficeret af at tage mere hensyn til spøgelser end i at tage hensyn til folket, der betaler lønningerne, som de får for at træffe afgørelser, der skader os.

Med den indstilling, Folketingets politikere har, vil islam overtage styring og kontrol inden for 1-2 generationer. Vores børn og børnebørn vil skulle indstille sig på at indrette deres liv på at efterkomme påbud og leveregler efter tankegods opstået i sandstorme i det 6-7 århundrede efter Kristi fødsel.

Vores egne forfædre oplevede folkedrab og overgreb med kristendommens indtog i 900-tallet. Der var ikke nogen fredelig overgang fra Asatroen til kristendom. Korset blev misbrugt til at erobre og magtovertage landsdele og lande, præcis som vi har set det, da de spanske conquistadorer landede i Sydamerika. Målet var magt og indflydelse, midlet var kristendommens udbredelse. Korstogene i 11-12 hundrede tallet er en del af fortællingen om kristendommen. Dengang var der da i det mindste saft og kraft i kristendommen, og en vilje til at forsvare den. De dage er overstået.

LÆS OGSÅ:  Nu kommer forslaget om Israel-flag på Københavns Rådhus til reel behandling

At kristendommen indeholdt tilgivelse og nådegaven, at fortællingen om Jesu liv og apostlenes gerninger gennemgribende har præget vores vestlige samfunds indretning og kultur på, ændrer ikke ved, at udgangspunktet var en magtkamp om trosudbredelse. Det er ikke det vi oplever i dag, når man deltager i en gudstjeneste i en dansk landsbykirke. Fredfyldt og smukt er der her.

Men, vær ikke i tvivl om, at kristendommens tilgivelse nu misbruges til at udbrede en fascistisk, patriarkalsk lovreligion af en helt uhørt, brutal karakter: islam. Middelalderen returnerer til vores breddegrader langsomt, men sikkert. Og politikere og myndigheder snorksover.

Dagens politikere og myndigheder arbejder i retning af at sikre borgerkrig og samfundsødelæggelse for vores efterkommere. Naiviteten er altødelæggende og altomfattende. At det sker ubevidst, er for så vidt ligegyldigt. Det afgørende er, at det sker.

Fødselsfrekvens, asyl- og migrantpolitik løftet ud af forældede konventioner fra en anden tid iblandet en afdanket kristendoms forståelse lægger grundstenen til de grave og den undertrykkelse, man allerede nu kan forudse, for de nære pårørende vi ved vil dø eller som må leve i trældom, når islam tager over. Og de pårørende vi ikke får at se i vor levetid, pårørende vi burde være forpligtet til at tage ansvar for før vi ligger 7 alen under. Amen

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)