MELLEMØSTLIG OG AFRIKANSK KLAN KULTUR


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I Sverige har kriminelle familieklaner og bander overtaget hele boligområder, hvor politiet ikke har en chance mod familie klanernes og bandernes brutale vold. Uskyldige bliver dræbt i gaderne og de svenske politikere er nu så desperate, at militæret er blevet sat ind for at vinde gaderne tilbage.

Kan dette ske i Danmark??

JA, det billede kan sagtens blive aktuelt i Danmark – og vi er desværre allerede midt i det. En undersøgelse mellem politi og kommune viser et tydeligt tegn på, at familieklaner står for en meget stor del af volden og kriminaliteten i et boligområde i Århus. Er det et isoleret problem i dette boligområde?

Jeg ser med stor bekymring på den mellemøstlige og afrikanske klan-kulturs fremmarch i Danmark. Vi ser i Sverige, og i stigende grad i Danmark, hvordan klaner splitter samfundet, skaber bandekrig og misbruger vores sociale systemer. Vi må handle nu for at beskytte Danmark mod denne trussel.

Klaner splitter folk. De sætter klanen over Danmarks love og værdier. Dette fører til mere kriminalitet og en stor regning for de danske skatteborgere. Vi skal stoppe dette nu. Dansk Folkeparti vil stramme reglerne. Vi vil have langt strengere kontrol med sociale ydelser. Folk, der kommer til Danmark, skal følge vores regler og bidrage til samfundet. Hvis de ikke vil det, skal de mærke konsekvenserne og finde et andet land, hvor klan-kulturer er normalen.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Et jødefrit Danmark

Integration er vigtig. Men den skal være på danskernes præmisser. Vi skal lære indvandrere om dansk kultur og sprog. Men de skal også vise i tanke, sprog og adfærd, at de vil Danmark. Vi skal handle nu for at undgå Sveriges problemer.

På Nørrebro oplever man bevæbnede vagtværn, hvor helt almindelige mennesker bliver stoppet midt på gaden og bliver kontrolleret af bandemedlemmer.

Brande som bliver antændt i belastede boligområder, hvor brandvæsenet må opgive at køre ind og slukke brandene på grund af uroligheder og bagholdsangreb for utilpassede bandemedlemmer med udenlandsk baggrund.

Politiet i Østjylland er begyndt at melde om rolige aftener, selvom der er brænde flere steder i Århus.

I flere ghettoområder kan politiet, redningspersonel og ambulancer ikke færdes i, uden risiko for eget liv og sikkerhed.

Jeg og Dansk Folkeparti vil beskytte Danmark og beskytte danskernes tryghed. Klan-kultur hører ikke hjemme her. Vi skal stå sammen om denne trussel mod Danmark og danskerne.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)