”Modborgere” – en islamistisk underminering af vores danske arv!


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Danmark, ja hele den vestlige verden står over for en usynlig trussel. En trussel, der ikke kommer med åben krigsførelse, men som med den stigende migration fra typisk muslimske lande sniger sig ind i vores samfundsstruktur. En trussel, der udfordrer selve kernen af vores værdier. Denne trussel er ‘modborgere’ – individer, der lever iblandt os, mens de samtidig afviser de danske værdier og traditioner, som vi holder så kære.

Tænk på de generationer af danskere, vores forfædre, der har bygget dette land op. Tænk på deres slid og kamp for at skabe et samfund baseret på frihed, lighed og demokrati. Er vi parate til at se deres arv til nulevende generationer blive undermineret? Som en stolt repræsentant for Dansk Folkeparti siger jeg nej. Det er på høje tid til at tage politisk handling og beskytte det Danmark, vi alle kender og elsker. Medborgere forstår værdien af et samfund, hvor traditioner respekteres, og hvor dansk kultur og historie holdes i høj ære. De forstår, at vores frihed, vores sikkerhed og vores kulturelle arv ikke er givne rettigheder, men noget, der skal kæmpes for hver eneste dag.

Vi politikere står over for en beslutning: Skal vi tillade, at vores samfund langsomt eroderes af modborgere, der ikke deler vestlige værdier, eller skal vi stå fast og forsvare vores ret til at bevare vores kulturelle identitet? Som danskere har vi altid stået sammen i modgang.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Det går ned ad bakke med de europæiske socialdemokratier – og det er godt det samme

Nu er det tid til igen at forene os og sige, at nok er nok.

Som kandidat for Dansk Folkeparti vil jeg tage denne kamp op, ikke kun i folketingssalen, men på hvert eneste gadehjørne og i hvert eneste danske hjem. Jeg vil arbejde for en langt strammere kontrol med indvandringen, stærkere integrationspolitik og en ubøjelig håndhævelse af vores love og regler. Jeg vil sikre, at alle, der bor i Danmark, respekterer og værdsætter det land, de har valgt at leve i.

Medborgere er velkomne i Danmark – Modborgere må finde et andet land at bosætte sig i.

Til alle medborgere, til alle danskere: Stå sammen med Dansk Folkeparti og mig. Lad os sammen sikre, at vores børn og børnebørn kan vokse op i et Danmark, der er tro mod sine rødder, stærkt i sin kultur og ubrydeligt i sine vestlige grundlovssikrede værdier.

Med dyb respekt og stolthed for vores fædreland,

Hans Blaaberg

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)