Paludan: Sådan vil jeg forbyde islam

Det kræver blot nogle få lovændringer, så vil det i praksis være nærmest umuligt at praktisere islam i Danmark, mener lederen af Stram Kurs’ Rasmus Paludan. Partiet Stram Kurs går til valg på at forbyde islam og at annullere muslimers opholdsgrundlag i Danmark.

Ifølge partiets leder Rasmus Paludan har hans politik genklang i folkedybet:

“Hvis alle muslimer i løbet af natten forlod Danmark og rejste hjem til deres hjemlande, hvor mange danskere ville så være kede af det, når de vågner op imorgen søndag og fik den nyhed? Jeg tror, at meget få danskere vil være kede af det. Tværtimod tror jeg, at de fleste danskere ville udstøde et lettelsens suk over, at et enormt samfundsproblem nu var forsvundet”mener han.

Den offentlige orden

Rasmus Paludan, der er advokat, påpeger, at der ikke er religionsfrihed i Danmark. Den er begrænset af Grundlovens paragraf 67:

“Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

Et af problemerne er ifølge Rasmus Paludan, at loven indtil videre ikke er særlig tydelig omkring, hvad der er danske sædvaner og hvordan en religion kan stride imod den offentlige orden. Det vil han råde bod på:

“Vi skal ved lov have defineret, hvad Grundlovens paragraf 67 betyder i praksis. For mig at se er der i islam rigtig mange ting, der strider imod sædeligheden og den offentlige orden. Hele deres lovsystem er ét langt angreb på hele vores måde at leve på. Vold mod kvinder, drab på seksuelle minoriteter, pædofili, påbud om hellig krig og afskaffelse af nationalstaten og demokratiet til fordel for kalifater og sharia. Koranen og profetens sædvaner beskrevet i haditherne drypper af blod og oser af had. Trossamfund der prædiker de her forfærdelige bøger som hellige er ifølge min tolkening af Grundloven ulovlige. I praksis vil det betyde, at næsten samtlige islamiske trossamfund må lukke”, siger Rasmus Paludan til 24NYT.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Hundredvis af muslimer går voldsamok: Politifolk kvæstede

Religiøse friskoler og foreninger, som ikke tager afstand fra koranens og profetens opfordringer til vold har ifølge Rasmus Paludan heller ikke en plads i Danmark.

Sløret er kvindeundertrykkende

Udover en nærmere definering af Grundlovens paragraf 67, skal det gøres så umuligt som muligt at praktisere islam i det offentlige rum. Ifølge Rasmus Paludan er det islamisk slør, hijaben, kvindeundertrykkende.

“Jeg blev særdeles glad, da man endelig fandt flertal for at forbyde burkaen i det offentlige rum. Den er kvindeundertrykkende og så hører den slags bare ikke hjemme i et land som Danmark. Men det islamiske slør, det man kalder hijab, er jo også kvindeundertrykkende. Så hvorfor forbød man ikke også det i samme ombæring? Jeg har politikerne mistænkt for at mene, at en lille smule kvindeundertrykkelse er ok. Sådan har jeg det ikke”, siger Rasmus Paludan.

Han peger på, at mange kvinder reelt ikke har noget valg, når det gælder det islamiske slør:

“Jeg ved godt, at mange muslimske kvinder siger, at de går med sløret frivilligt. Men frivilligt at gøre det eneste, som man ikke oplever negative konsekvenser ved, er jo ikke frihed.”

Det skal være umuligt at praktisere

Hvis ikke halal kan forbydes skal det mærkes tydeligt og det skal gøres ulovligt at opkræve penge af slagterierne for halalcertificeringer.

Store offentlige islamiske fester kan ifølge Rasmus Paludan også uden videre forbydes.

LÆS OGSÅ:  Når man ikke forsvarer friheden ved grænsen, er tildækningsforbud nødvendigt

Og faste før man tager på et arbejde, hvor man har ansvar for andre mennesker, skal heller ikke være lovligt, mener Rasmus Paludan der er uddannet jurist ved Københavns Universitet.

Han peger på, at det er vigtigt at erhvervsgrupper som chauffører og plejepersonale indtager mad og drikke.

De skal ud

“Det bedste ville være, hvis vi kunne gøre det så umuligt at praktisere islam, at de rejser frivilligt. Men helt grundlæggende, så vil der jo ikke være islam i Danmark, hvis der ikke bor muslimer her”, siger Rasmus Paludan.

Udlændinge som har fået dansk statsborgerskab skal ifølge Stram Kurs have deres statsborgerskab revurderet og som udgangspunkt annulleret.

Det har fået en lang række politikere til at kalde Rasmus Paludan for “ekstrem”. Men selv afviser han denne etiket:

“Folk kalder mig alt muligt, men det er jo ikke mig, der har gjort noget forkert. Det er de politikere som har fyldt vores land med muslimer, der gjort noget forkert. Og de har sat os i en situation, hvor der kun er meget svære valg. Og det jeg siger er bare, at vi skal vælge til fordel for danskerne. Det synes jeg ikke er ekstremt. At lade den nuværende udvikling fortsætte er derimod helt vildt ekstremt. Også selvom man som Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige vil sætte farten på udviklingen ned. Om katastrofen rammer os 10 minutter senere gør jo ingen forskel. De skal ud.”

“Vi skal nok sørge for transporten. Men deres opholdsgrundlag i Danmark skal annulleres og de skal ud. Helst til et sted, hvor de føler sig hjemme med kultureren og sproget og religionen. Men de skal ikke være her. Ellers bliver Danmark med matematisk sikkerhed ubeboeligt for danskerne. Og i øvrigt også for alle andre”, siger Rasmus Paludan til 24NYT.

LÆS OGSÅ:  Tyrkisk far ville skyde sønnens kæreste, fordi hun er dansker

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)