Ro på – 2.700 asylansøgere er en bagatel


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Berlingske har den 15. april bragt et indlæg med det implicitte budskab om, at DF’s krav om, at man afviser alle asylansøgere ved den danske grænse, er helt hen i vejret i betragtning af, at der er rekordfå asylansøgere.

Ifølge Berlingskes journalist Mikkel Walentin Mortensen (MWM) er de 3.500 ikke-vestlige underskudsindvandrere, der har søgt asyl i 2017, ikke noget problem, da de kun udgør 0,1 pct. af den danske befolkning. ”Hvilken forskel kan de 0,1 pct. gøre”, spørger MWM Martin Henriksen.

Når det drejer sig om den ikke-vestlige underklasse, viser erfaringen, at lave tal med tiden eksploderer og bliver til høje tal. I 2017 blev der givet opholdstilladelse til 2.700 ikke-vestlige indvandrere. Man kunne tro, at 2.700 er et lavt tal, men erfaringen viser, at et lavt antal mangedobles over tid, når de, der får opholdstilladelse, efterfølgende søger familiesammenføring. Det var tilfældet med de 6.000 tyrkiske gæstearbejdere, som kom til Danmark i 1970’erne. Pr. 1. jan. 2017 var der mindst 62.000 personer i Danmark med tyrkisk baggrund.

Budskabet fra den indvandrervenlige avis Berlingske Tidende er ikke til at tage fejl af: Læserne kan være ganske rolige. 2.700 asylansøgere er så bagatelagtigt et antal, at det ikke er noget, man behøver at tale om.