STINE TOSSE HAR EN PLAN


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

En af landets mest over- og opreklamerede erhvervskvinder er Stine Bosse, der bl.a har bevaret magten i sin virksomhed ved at nedlægge sin HR afdeling. Så kom der ikke for mange spørgsmål fra medarbejderne.

Som tiden går, er det mig ubegribeligt, at hun har kunnet bestride andet end trappevask. Hvis hendes destruktive fremtidige politiske virke bliver til mere end varm luft i metermål, vil det ganske givet kunne sidestilles med Joe Bidens præstationer på den yderste, yderste, yderste venstrefløj.

Kvinden der ved alt, og kan alt, skrev forleden på sin Facebookside:

”Mange har spurgt mig, hvorfor jeg er gået ind i politik. Og det er et godt spørgsmål. Det er bekymrende at se, at den konservative EPP-gruppe i EU-parlamentet (hvori blandt andet Liberal Alliance vil sidde) begynder at flirte med den ekstreme højrefløj.

Det skal have et modsvar. Modsvaret findes ved løsninger over midten, som kan holde den konservative gruppe i parlamentet, EPP, væk fra den ekstreme højrefløj. Og som, lige så vigtigt, kan holde De Grønne samt socialdemokratiske S&D væk fra den yderste venstrefløj.

Vi kan rigtig meget i fællesskab i den Europæiske Union, og jeg vil gennem mit arbejde i Parlamentet bidrage til, at vi igen kan føle tryghed og sikkerhed”.

Det fik mig til at replicere i kommentarsporet:

Kære deep state puppet

Ufattelig gang ordflom og naivitet du kan diske op med. Som om du skulle have noget at byde de kvinder der bliver voldtaget, kidnappet,og de drenge, som bliver overfaldet og ydmyget af de millioner af migranter, der vælter ind på din og dine ligesindedes vagt.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Illusionsfabrikken på Christiansborg

Du taler om højrefløjen som monstre, mens det virkelige monster er dig, der kun tilbyder ord i stedet for handling mod Europas undergang

Du og Lars kan sammenlignes med to slappe, halvfordrukne portvagter ved grænsen, som ser stort på rigets sikkerhed og folkets velbefindende.

Politik er for alvorligt at overlade til lalleglade portvagter. Når du kritiserer højrefløjen, burde du høre pigernes skrig i natten, når de bliver overfaldet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)