“Stop moskéen i Holbæk” – Generation Identitær i aktion mod Erdogan

Generation Identitær har i denne uge været i aktion to gange for at forhindre, at det bliver vedtaget, at der kan bygges en ny stor moské med tilhørende kulturcenter i Holbæk, der har tæt forbindelse til Erdogan-styret. Første gang med en brevkampagne til samtlige medlemmer af kommunalbestyrelsen, og anden gang med en plakatkampagne i Holbæk. 

Generation Identitær sendte torsdag et brev til hvert enkelt medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk med en opfordring til at stemme imod opførelsen af Erdogans nye moske i byen.

Du kan læse hele brevet her:

“Kære Kommunalbestyrelsesmedlem,

Holbæk Kommune står overfor en beslutning om, hvorvidt der skal gives tilladelse til at opføre en ny stor moske med tilhørende ”islamisk kulturcenter”. Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil opfordre dig til at stemme imod opførelsen. Grunden er at der er tale om en moske, der vil fremme den tyrkiske diktator Erdogans islamisme og tyrkiske nationalisme i Danmark. Desuden vil moskeen være med til at skabe parallelsamfund i Holbæk.

FORENINGEN OG ERDOGAN
Foreningen bag den nye moske hører under Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse, som er en del af det tyrkiske religionsministerium Diyanet. Dette fremgår af en række artikler i den danske presse. Den nye moske i Holbæk er en del af Diyanets indsats for at sprede islam i Danmark. Tidligere på året åbnede en

stor moske i Roskilde, som er ejet af Diyanet, hvor man har hentet en imam fra Tyrkiet, der kan sprede Erdogans holdninger i Danmark. Der er i alt 27 moskeer i Danmark, der drives med støtte fra den tyrkiske stat. 8 af dem, heriblandt moskeen i Holbæk, er enten ekspanderet eller har planer om det. Dette sker for at øge Erdogans indflydelse i Danmark.

LÆS OGSÅ:  Lynhurtig uretfærdighed: Sagen om Tommy Robinson

MOSKEERS ROLLE UNDER ERDOGAN
Det er veldokumenteret, at Erdogans styre anvender moskeer til at overvåge politiske modstandere blandt tyrkere bosat udenfor andre lande. Således er der blevet udsendt et brev til Diyanet-moskeer i 38 lande, hvor man opfordrer imamer til at angive støtter af Gülen-bevægelsen til de tyrkiske myndigheder. Diyanet har indrømmet, at de har samlet disse oplysninger ind. Forskeres analyser af fredagsbønner i Diyanet-moskeer viser, at de anvendes til at udbrede Erdogans nationalistiske og islamistiske budskaber. Som kommunalbestyrelsesmedlem, skal du vide at når du støtter opførelsen af den nye moske med tilhørende kulturcenter, så er du med til at øge Erdogans indflydelse i det danske samfund. Ligeledes er du med til at fastholde herboende tyrkere i parallelsamfund.

PARALLELSAMFUND
Det danske foreningsliv, er en vigtig del af dansk kultur og det er blandt andet her vi møder hinanden. Det samme bør naturligvis gælde for herboende tyrkere. Laver man fx egne idrætsforeninger med religiøst islæt, som det er planen her, kan det øge risikoen for at der opstår yderligere parallelsamfund i Danmark. Det er derfor stærkt bekymrende, at den nye moske vil indeholde en række forskellige aktiviteter i form af kultur- og fritidstilbud. Vi anbefaler, at du stemmer nej til den nye moske, hvis du gerne vil modarbejde Erdogans indflydelse i dit lokalsamfund, og forhindre at der dannes yderligere parallelsamfund i Danmark.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Tusindvis af muslimer på gaderne i massebøn med højtalere

Mvh Generation Identitær”

Plakat-aktion

Identitære aktivister var i går i aktion i Holbæk, hvor der blev hængt plakater op i byen i forbindelse med, at man forsøger at opføre en ny Erdogan-støtte moske i byen.

Plakaternes tekst lyder:

”Nej til islamisering af Holbæk! Tyrkisk-Islamisk Kultur- og Undervisningscenter ønsker at bygge en ny stor moske i Holbæk. Foreningen hører under det tyrkiske religionsministerium Diyanet, og fungerer som en del af det netværk af religiøse organisationer, som Erdogan er ved at sprede ud over Europa.

Erdogans moskéer bruges til at udbrede hans budskaber om politisk islam, og også til at overvåge herboende tyrkere, i tilfælde af at nogen af dem skulle være kritiske overfor Erdogan. I Roskilde har de for nyligt bygget en af Erdogans moskéer. I Holbæk kan vi stadig nå at stoppe det.

Erdogan arbejder hårdt for at styrke islam i Europa. Dette gøres blandt andet ved at oprette moskéer, som den i Holbæk. Erdogan opfordrer samtidigt tyrkere i Europa til ikke at integrere sig, og få så mange børn som muligt, så de kan blive ”Europas fremtid”, som han siger. Stop moskeen – stop islamiseringen. ”

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)