‘Sund Livsstil’: En ny bog af Steven Højlund

“Sund Livsstil” indeholder de 30 bedste råd til at forbedre din sundhed, opnå et vægttab eller lave en livsstilsændring. “Sund Livsstil” er ikke en slankekur men derimod konkret information, råd og tips om kost, motion, træning, søvn og sunde vaner.

“Sund Livsstil – 30 nemme skridt til varige livsstilsændringer” er for dig, der gerne vil lægge dit liv om og blive en sundere udgave af dig selv. I bogen får du gode råd og nemme og praktiske tips til, hvordan du lægger dit liv om, og får styr på kosten, et højere aktivitetsniveau, bedre søvn, et stærkere mentalt helbred og slipper af med dine dårlige vaner. Bogen er overskueligt inddelt i 30 overordnede kapitler, der hver på udførlig og pædagogisk vis forklarer, hvordan du skaber et sundere liv.

Brug Sund Livsstil som inspiration, læs den over en kortere periode eller del den op over en måned, så du læser og tænker over et kapitel om dagen. “Sund Livsstil” er skrevet af de gode folk bag Vitaro ApS, der driver en række webportaler og digitale koncepter relateret til kost og motion. Igennem årene har mere end 30.000 danskere haft glæde af Vitaros sundhedsprodukter inklusiv Danmarks mest solgte styrketræningsprodukt og slankekur.dk.

“Sund Livsstil’ (180 sider, ISBN: 9788740466133) er udgivet via Saxo Publish.

Bogen kan købes hos publishapp.saxo.com

Pris: kr.199,00.

LÆS OGSÅ:  Whiskeyekspert Peter Kjær står bag bogen om Irsk whiskey

Om Steven Højlund

Steven Højlund, Ph.D., er ekspert i selvudvikling.

Inden for sundhed arbejder han med teknikker til varig livsstilsændring, vane-coaching, vægttab og sociologisk rådgivning og analyse af årsagerne til livsstilsproblematikker. Steven skriver desuden bøger inden for selvudvikling, dating og kærlighed, hvor han også udgiver podcasten ‘Søger noget seriøst’ om at finde kærligheden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)