Ung kvinde holdt indespærret og udsat for trusler, skudt med en paintball pistol, bidt gentagne gange af en hund samt nægtet adgang til mad og toiletforhold m.m.

Fire personer anholdt for vold og frihedsberøvelse

Tre mænd og en kvinde er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør i Viborg kl. 11.30. De er sigtet for vold og frihedsberøvelse.

Midt og Vestjyllands Politi modtog søndag d. 17. marts kl. 9.19 en anmeldelse om vold og frihedsberøvelse på en adresse omkring Højslev ved Skive.
En 23-årig kvinde har igennem den seneste tid været holdt indespærret på adressen og været udsat for grov vold, trusler og ydmygende behandling. Hun er bl.a. blevet slået, taget kvælertag, skudt med en paintball pistol, bidt gentagne gange af en hund samt nægtet adgang til mad og toiletforhold.I den forbindelse er der anholdt fire gerningsmænd. Der er tale om tre mænd i alderen 27, 25 og 23 år og en kvinde på 18 år. Den 27-årige mand har et forhold til forurettede.

De fire gerningsmænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 11.30 ved retten i Viborg. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning.

Politiet vil gerne i kontakt med personer som har oplysninger til sagen. Midt og Vestjyllands politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Politiet kommer ikke med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.