Ung mand påtalte kanonslag – så fik han tæsk

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 12.30 en 21-årig mand fra Randers i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for vold ved at have slået en 31-årig mand i ansigtet med flere knytnæveslag.

Episoden, den 21-åriges sigtes for, fandt sted mandag aften omkring kl. 22.00 på Klostervej i Assentoft ved Randers. Den 31-årige mand vågnede ifølge sin forklaring ved, at en gruppe unge mennesker affyrede kanonslag. Han gik ud og konfronterede de unge, og efter lidt skubben frem og tilbage, slog den 21-årige ifølge sigtelsen den 31-årige flere gange i ansigtet.

En 18-årig mand tog imens en totenschlæger frem og slog den 31-årige på skulderen. Det lykkedes den 31-årige at løbe tilbage til sit hus og tilkalde politiet. Da betjentene kom frem, traf de en mindre gruppe unge, der var meget højrøstede og utilfredse med politiets tilstedeværelse.

Den 21-årige blev anholdt og sigtet for vold, mens den 18-årige blev anholdt sigtet for grov vold og for at fornærme politiet, da han råbte skældsord efter patruljen.

Da den 21-årige tidligere er blevet dømt i flere lignende forhold, fremstilles han i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Den 31-årige fik nogle hævelser og knubs ved overfaldet men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.