Ung mand stukket ned med kniv

Mand stukket med kniv – Engvang, Holbæk

Kl. 19.28 fredag fik politiet via alarmcentralen melding om, at en gruppe personer er i slagsmål med hinanden, og at nogle af personer har nogle genstande i hænderne.
Flere patruljer kørte til området, hvor politiet fik kontakt til flere personer, herunder en såret 27-årig mand fra Roskilde.
Ambulancepersonale tilså mandens kvæstelser efter knivstik mod brystet, og han blev efter de indledende undersøgelse fløjet til Rigshospitalets traumecenter i den tilkaldte lægehelikopter.
Området blev afspærret og med bl.a. politihunde undersøgt for eventuelle spor efter slagsmålet og knivstikkeriet mod den 27-årige.
Vidneforklaringer, videoovervågningsmateriale og efterforskning i øvrigt førte til, at politiet mente at kunne identificere en 18-årig mand fra Holbæk som mistænkt i sagen. Han blev fundet i Holbæk by og anholdt kort efter midnat.
Den 18-årige blev sigtet for grov vold og forblev frem til næste dag i politiets varetægt under den fortsatte efterforskning i sagen. Efter en nøje vurdering af sagens nærmere omstændigheder samt skadernes omfang på den 27-årige blev den anholdte løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.
Den 27-åriges skader var mindre alvorlige end først antaget, så han blev efter fornøden behandling udskrevet senere på aftenen fra Rigshospitalet.
Den 18-årige er fortsat sigtet i sagen, som efterforskes fortsat og senere vil få et strafferetlig efterspil for ham.