007! Så stor er chancen for at se Coster-Waldau som James Bond

Danske Spil har den danske stjerne på syvendepladsen over favoritter til at overtage efter Daniel Craig.

53-årige Daniel Craig er godt i gang med at nakke sin sidste skurk og score sin sidste Bond-babe i rollen som Agent 007.

Og det er stadig uvist, hvem der får overdraget licensen til at dræbe. Bliver det en dansker? I så fald hvem?

Danske Spil har flere danske skuespillere på listen over kandidater til at blive den nye James Bond, men kun Nikolaj Coster-Waldau virker som et (forholdsvist) sandsynligt bud, når man ser på oddset.

– Han er cool, og han har udseendet med sig, og så har han efter sin rolle i Game Of Thrones slået sit navn fast på den internationale scene, så hvorfor ikke?, spørger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

– Derudover bliver han nævnt i internationale medier som en af favoritterne til at tage over efter Daniel Craig, pointerer oddssætteren.

Danske Spil giver pengene 16 gange igen, hvis Nikolaj Coster-Waldau scorer den attraktive rolle. Det svarer til en procentchance på cirka…ja…007.

Tom Hardy topper listen
Øverst på Danske Spils liste med James Bond-kandidater er 44-årige Tom Hardy, der tidligere har spillet superskurk i Batman og giver odds 3,75 som ny Agent 007.

Hardy er skarpt efterfulgt af 31-årige Regé-Jean Page, kendt fra Netflix-dramaet Bridgerton, der giver odds 4,00, og 36-årige James Norton, der giver odds 4,50.

– Tom Hardy har vist sig som en klasseskuespiller over lang tid og ville være et oplagt valgt, mens de to andre har en alder, så de kan nå at indspille en hel del James Bond-film, inden de bliver for gamle, siger Mathias Reimer Larsen.

– Fælles for dem er, at de alle er briter, hvilket ikke er så dumt, når de skal spille en britisk agent, og så går de alle tre igen, når favoritterne til at overtage efter Daniel Craig bliver nævnt, siger Mathias Reimer Larsen.

Du kan se hele listen med Danske Spils odds på den kommende James Bond herunder. Blandt kandidaterne er også Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Pilou Asbæk. De giver alle odds 100 – ligesom Harry Potter og David Beckham.