16-årig dreng tæsket af mellemøstlig gruppe

Vidner søges til vold – Stationscentret, Roskilde

I går aftes kl. 20.49 fik politiet anmeldelse om, at et slagsmål imellem en gruppe af unge mænd var i gang på stationscentret ud Føtex. Da en patrulje kom frem, traf de to unge mænd som kommet til skade og blødte fra hovedet. En ambulance kom til stedet, hvor de to unge mænd på 17-årig fra Roskilde og en 16-årig fra Viby Sj, blev tilset. De blev efterfølgende behandlet på skadestuen for overfladiske skrammer.

Den 16-årige havde kort forinden haft en kontrovers med en bekendt foran restauranten ”Spise Station” på Stationscentret nr. 1. Han forlod stedet, men blev straks efter opsøgt af den bekendte, som var sammen med flere andre unge mænd. Den 16-årige blev overfaldet med slag og spark, men det lykkedes den 16-årige at stikke af og tilkalde den 17-årige.

Gruppen fra tidligere opsøgte de to venner igen foran Føtex, hvor de blev overfaldet med slag og spark. Overfaldsmændene stak herefter af fra stedet på el-løbehjul i østlig retning mod stationscentret.

Gruppen beskrives som: Mænd, mellemøstlige af udseende, 15-16 år.

To af mændene i gruppen beskrives desuden som:
A: Kraftig af bygning, 165-170 cm høj, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Gedeskæg, Talte: Arabisk. Iført en rød/hvid hættetrøje.
B: Spinkel af bygning, 170 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: lys, Hårlængde: Kort, Talte: Arabisk, Iført: sort hættetrøje. Medbragte el-løbehjul.

LÆS OGSÅ:  Mellemøstlig mand spyttede medpassager i ansigtet og truede med tæsk

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til den bekendte og de unge mænd, som han var i følgeskab med. Vidner som har overværet optrinnet foran restauranten ud for nr. 1 eller senere ved Føtex tirsdag aften ca. kl. 20.35-20.49, bedes kontakte politiet på tlf. 114.