21-årig kvinde voldtaget i pirat-taxa – nu er der nyt fra politiet

Foto: Lars Aarø

Mand anholdt og varetægtsfængslet i sag om voldtægt i pirattaxa

En 35-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i 14 dage for en voldtægt begået i Lyngby den 1. september

Nordsjællands Politi kunne i går klokken 20.51 anholde en 35-årig mand fra Brønshøj og sigte ham for voldtægt begået mod en 21-årig kvinde i en pirattaxa i Lyngby den 1. september.

Manden blev i dag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Lyngby, og her blev han varetægtsfængslet i 14 dage.

– Anholdelsen skete på baggrund af de oplysninger, kvinden havde afgivet ved anmeldelsen, som igangsatte godt gedigent politiarbejde, hvor klassisk efterforskning blev kombineret med de moderne IT-muligheder, vi i dag har til rådighed, fortæller politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

LÆS OGSÅ:  Politiet med usædvanlig melding: Vi søger voldtægtsofre

Anmeldelsen fik i mandags Nordsjællands Politi til offentligt at søge vidner, og politiet sætter stor pris på de mange indkomne tip.

– Vi har fået mange interessante og konkrete henvendelser på baggrund af vores efterlysning, og det var betryggende at vide, at vi havde flere lovende ledetråde at forfølge, hvis vi skulle løbe ind i en blindgyde. Borgerne skal endelig også fremover videregive information til os, for ofte er det efter henvendelser fra borgerne, at vi får sat skred i vores efterforskning, slutter Henrik Gunst.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke ydereligere kommentarer til sagen.

Kommentarer