37-årig mand sigtet for drab

Den 37-årige blev anholdt på gerningsstedet og er i dag kl. 10.30 fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg med krav om varetægtsfængsling.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har lørdag sigtet en 37-årig mand for drab begået mod en 43-årig mand i Padborg-området.

 

Politiet modtog i går kl. 13.42 en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse i Padborg. Ved politiets ankomst viste det sig, at en 43-årig mand var blev stukket med kniv. Den 43-årige afgik kort efter ved døden.

 

En 37-årig gerningsmand blev anholdt på stedet og er i dag kl. 10.30 fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg med krav om varetægtsfængsling.

 

Politiet modtog tidligere på dagen i går anmeldelse om husspektakler på samme adresse. Ved politiets ankomst var der ro på stedet, og politiet talte med begge de tilstedeværende personer. De virkede begge rolige og ønskede ikke videre foretaget fra politiets side.

Politiet har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

 

Politiet vil i dag gennemføre en tryghedsskabende indsats i Padborg, hvor politiet vil være tilstede med den mobile politistation.
Den mobile politistation holder i krydset Jernbanegade/Ringgade i Padborg i tidsrummet 10.30-13.30, hvor borgerne er meget velkomne.