58-årig ville dræbe sine egne børn i Rødovre – her er straffen

Retten i Glostrup har netop idømt en 58-årig mand  fængsel for at have forsøgt at dræbe sine egne børn samt for at have sat ild på ejendom.

Den 58-årige var tiltalt for at have forsøgt at slå sine to børn ihjel ved hjælpe af udstødningsgas i august 2017 i Rødovre. Han blev dømt for at have bedøvet børnene, placeret dem på bagsædet af sin bil og derefter at have monteret et rør fra bilens udstødning og ind i kabinen i forsøget på at dræbe både sig selv og børnene. Inden havde manden sat ild på sin lejlighed på Frederiksberg ved hjælpe af store mængder brandbare væsker.

Det tog brandvæsnet adskillige timer at slukke branden og manden blev i dag dømt for have bragt de andre beboer i ejendommen i overhængende fare.

Retten idømte den 58-årige mand 9 års fængsel.

Dømt for alle forhold i anklageskriftet

– Der er tale om meget alvorlige forbrydelser og jeg er tilfreds med at retten have valgt at dømme for alle forholdene i anklageskriftet, siger anklager Jannik Rasmussen.

Den 58-årige valgte at anke med det samme.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb