Ældre ægtepar overfaldet og tæsket i deres eget hjem

Nordjyllands Politi rykkede i går aftes ud til et sommerhus i Storvorde, hvor et ældre ægtepar var blevet udsat for et voldeligt overfald. En 43-årig mand er anholdt i sagen og fremstilles i grundlovsforhør i dag.

I går aftes den 6. august 2020 kl. 21.08 blev Nordjyllands Politi alarmeret om et voldeligt overfald i et sommerhus i 9280 Storvorde. Vagtcentralen sendte straks flere patruljer til stedet, hvor et ældre ægtepar, begge 70 år, tydeligt var blevet udsat for grov vold.

”Gerningsmanden tiltvinger sig adgang til ægteparrets hus og tildeler dem begge både slag og spark. Derefter forlader han huset, og vi pågriber og anholder ham så i nærheden kl. 21.21,” forklarer vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi.

Ægteparret var tydeligt påvirket af overfaldet og blev kørt til undersøgelse og behandling på Aalborg Universitetshospital. Begge er uden for livsfare.

Anders Uhrskov understreger, at politiet ser med stor alvor på sagen:

”Det er vigtigt, at folk kan føle sig helt trygge i deres eget hjem, så en sag som denne er meget alvorlig,” betoner vicepolitiinspektøren og oplyser, at politiets efterforskere har arbejdet på gerningsstedet og med afhøringer af både de forurettede og den anholdte aftenen og natten igennem.

Kendte til hinanden

Nordjyllands Politi vil på nuværende tidspunkt ikke sætte ord på, hvad motivet bag overfaldet kan have været.

”Vi kan ikke udtale os om motivet til overfaldet. Det, vi kan sige, er, at parterne i sagen var bekendte med hinanden forud for overfaldet,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

LÆS OGSÅ:  14-årig dreng overfaldet af 5-10 "personer"

Den anholdte i sagen er en 43-årig mand. Han er nu sigtet for grov vold efter straffelovens § 245 og fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg i dag den 7. august 2020.