Aggressive mænd anholdt efter trusler om tæsk

Aggressive mænd anholdt efter trusler om tæsk
En 32-årig mand blev i går truet med tæsk af flere personer, efter han havde bedt en ung mand om at lade være med at larme med sin scooter sent om aftenen. Klokken var omkring 21.30, da manden gik fra sin lejlighed på Elstedhøj i Lystrup og ned på gaden, hvor en ung mand længe havde stået og rodet med sin scooter. Ifølge den 32-åriges forklaring bad han vredt manden om at stoppe scooteren.

Det fik scooterføreren til at trække en skruetrækker frem og true med armen løftet, mens han ringede til nogle venner, der skulle hjælpe med at “smadre” den 32-årige.

Den 32-årige mand flygtede herefter ind i sin lejlighed, og snart samlede der sig en gruppe hidsige personer foran lejligheden, hvoraf et par af dem råbte flere trusler. Det fik den 32-årige til at ringe til politiet.

Da patruljen kom frem, mødte de en flok mænd, der stadig var særdeles aggressive. Da de anholdt en 55-årig mand og sigtede ham for trusler mod den 32-årige, blev stemningen endnu dårligere. En 23-årig mand blev ved med at blande sig i politiets arbejde og råbte af betjentene. Han blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden. Det samme gjorde en 19-årig og en 20-årig mand, der heller ikke respekterede politiets anvisninger.

Østjyllands Politi leder stadig efter scooterføreren, som angiveligt også truede den 32-årige. Politiet er bekendt med hans identitet.