Arabiske mænd efterlyses efter knivstikkeri

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser gerningsmænd til knivstikkeri

I forbindelse med en sag vedrørende et knivstikkeri begået i Waves i Hundige d. 23. februar 2019 anmoder politiet offentligheden om hjælp til at finde og identificere gerningsmændene.

Politiet har identificeret den ene gerningsmand som værende Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb.

Han beskrives som: mand, udenlandsk af udseende, 27 år, ca. 175 cm høj, alm. af bygning, brune øjne, mørkt hår, der er klippet kort i siderne, og som er længere på toppen, skæg på hagen.

Politiet har valgt at offentliggøre to billeder fra overvågningskameraer. Det ene billede viser Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb alene, hvor er han iført en mørk jakke, mørke bukser med hvide striber på siderne og mørke sko.

LÆS OGSÅ:  17-årig mand dømt 6 måneders ubetinget og 1 års betinget fængsel for vold, røveri, afpresning og vidnetrusler

Det andet billede viser en uidentificeret person, der er sammen med Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb. Den uidentificerede person beskrives som: mand, udenlandsk af udseende, ca. 25-35 år, almindelig af bygning, sort kort hår med høje tindinger og mørkt skæg. Iført grå sweatshirt med lynlås (formentlig en hættetrøje), blå jakke, mørke bukser og mørke sko.

Ved genkendelse/identifikation skal der ikke tages kontakt til personerne, men rettes henvendelse til Midt- og Vestsjællands politi på 114.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb