Berlingske udbreder antisemitiske løgne – nu igen

Lykketoft betegnede i Berlingske den israelske regering som fascistisk. Men hans holdninger er hverken nye eller overraskende, skriver Samuel Goldstein i Berlingske.

”Lykketoft har ualmindelig meget imod den demokratisk valgte israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, og Israels nationale forsvarsstyrker, der både har ret og pligt til at beskytte sine borgere. Til gengæld kritiserer Lykketoft aldrig den palæstinensiske terror, der så godt som altid sigter mod civile, hvad der netop kendetegner terror.

Det er måske en arbejdsskade fra tiden i FN. Når man spiser frokost med autokrater, der leder islamistiske diktaturer, bliver forsvar af civile pludselig et problem.

Til Mogens Lykketoft må man sige: Israel er et pragteksempel på humanisme – både på nationalt niveau og gennem ngo’er. Her arbejder både regeringen og jødiske velgørenhedsorganisationer for, at arabere kan få ordentlige uddannelser. Her donerer jøder (og kristne) mad ud til fattige muslimer i anledning af Ramadanen. Og netop IDF, det israelske militær, satte i 2013 et felthospital op ved den syriske grænse, så flygtende syrere fra borgerkrigen i Israels naboland kunne få akut lægehjælp. Til sammenligning var Danmarks største ’bidrag’ de såkaldte syrienkrigere”.

At Mogens Lykketoft nærer et patologisk had til jøder og staten Israel, er velkendt. Det, der forarger, er, at Berlingske gang på gang lægger spalter til skribenter, som udbreder løgne om Israel. Det har 24NYT påtalt ved flere lejligheder, f. eks.:

https://24nyt.dk/berlingskes-kristian-mouritzen-fortsaetter-sin-misinformation-om-israel/

https://24nyt.dk/ny-omgang-slam-fra-berlingskes-antijoediske-taeskehold/

https://24nyt.dk/antijoedisk-propaganda-i-berlingske-nu-igen/

https://24nyt.dk/berlingske-brillerer-med-sin-tilsvining-af-israel/

https://24nyt.dk/antiisraelske-pseudoanalyser-paa-berlingske-nu-igen/

https://24nyt.dk/mere-propaganda-fra-berlingskes-carolina-kamil/

https://24nyt.dk/berlingske-holder-joedehadet-i-kog/

https://24nyt.dk/direkte-usandt-anti-israelsk-propaganda-i-berlingske/

https://24nyt.dk/berlingskes-sande-israel-fjendtlige-ansigt/

https://24nyt.dk/berlingske-fornaermer-danske-joeder/

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)