BREAKING! Israel får ram på top-terrorist – palæstinenserne sender byge af raketter mod israelske civile

Det er i nat lykkedes Israel at få ram på Baha Abu al-Ata, en Islamisk Jihad-terrorist, som var leder af Al Quds-Brigadernes Gaza-afdeling, og som stod bag mange nylige raketangreb mod israelske civile.

Straks efter begyndte palæstinensiske terrorister, at affyre byger af raketter mod israelske civile.

“Mængden af raketter, der blev affyret af Islamisk Jihad i Gaza mod israelske civile efter vores eliminering af deres kommandør, viser nøjagtigt, hvorfor han blev ramt i første omgang; Terror er rettet mod civile. Vi er rammer terrormål.”, skriver den israelske hær.

Bygningen hvor jihadisten, Abu Al-Ata holdt til. Foto: Den israelske hær.

Den 42-årige chef for Islamisk Jihads Al Quds Brigade blev betragtet som en af de mest radikale terrorister i Gaza – selv inden for Islamisk Jihad. Abu Al-Ata blev desuden set som en mand, der løbende fik mere magt inden for det Hamas-styrede Gaza. Det skyldes dels hans nære bånd til Teheran og  dels faldet i Hamas’ popularitet i Gaza. Det skriver Israel National News.

“Under Abu Al-Ata’s styring har Islamisk Jihad i Gaza været fast besluttet på at opnå længere rækkevidde og mere kraftfulde raketter til dets angreb på det sydlige – og endda det centrale Israel. En række raketangreb på Israel i år er blevet tilskrevet Islamiske Jihads Al Quds Brigade.”

En anden person, Baha Abu al-Atas kone, bev også dræbt under den vellykkede aktion mod Baha Abu al-Ata.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Mindst 37 egyptiske kristne dræbte og mange sårede i kirke

Forsvaret oplyser i øvrigt, at Al Ata var direkte ansvarlig for hundreder af terrorangreb mod israelske civile og soldater, og at hans næste angreb angiveligt var nært forestående.

Tirsdag morgen har der lydt et antal bombealarmen i det sydlige og centrale Israel, bl.a. i Tel Aviv, i forbindelse med raketangreb fra Gaza.