Brexit-politiker spår EUs undergang: “Et fængsel for nationer”, “vi vil ikke styres af ansigtsløse bureaukrater”

Brexit er begyndelsen på enden for EU, spår den karismatiske Brexit-politiker Nigel Farage. Han tror, at Europas lande vil genvinde kontrollen med deres demokratier.

Lederen af Brexitpartiet, Nigel Farage, får muligvis ikke præcist den slags Brexit, han har ønsket. Men i januar forlader Storbritannien EU.

Det garanterer landets premierminister Boris Johnson, efter at hans konservative parti vandt valget for nyligt.

Men Brexit er kun begyndelsen, ifølge den karismatiske Nigel Farage. Ifølge ham følger andre lande snart efter, var hans besked til EU-parlamentet i en tale forleden.

EU er et fængsel for nationer

“Efter tre års svigt og løgn forlader vi dette ‘fængsel for nationer'”, som han kalder EU.

“Og vi vil ikke være et tredjeland. Nej, vi bliver et uafhængigt, selvbestemmende land. Folk ønsker ikke at blive styret af ansigtsløse bureaukrater”, mener Nigel Farage.

Brexit-politikeren kigger mod øst, når han skal finde demokratiets redning:

“Der er fantastiske nyheder fra Polen. Dér mener et flertal, det ville være bedre at være uden for EU. Brexit er begyndelsen på slutningen for dette projekt. Vi tager kontrollen tilbage og giver den til Europas suveræne stater. De vil samarbejde og være venner med hinanden, og vil ikke være styret af denne bande”, fortsatte Nigel Farage og pegede salens topfolk.

Video: Nigel Farage’s flammetale mod EU, hvor han tordner mod hvad han kalder “et fængsel for nationer” og Bruxelles “ansigtsløse bureaukrater”:

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)