De gamle medier misinformerer danskerne

Myndighederne er i færd med at kontakte borgerne med et vaccinetilbud i visse boligområder i Aarhus den kommende uge, skriver journalisten Christian Bundgaard i Jyllands-Posten.

Man kan som bekendt lyve ved direkte at lyve, men man kan også lyve ved ikke at fortælle hele sandheden. Det er præcist det, Jyllands-Postens journalist gør, når han fortier, at hans artikel handler om muslimtunge områder, hvoraf nogle står opført på den såkaldte ghettoliste.

I bemeldte artikel omtales boligområderne Langkærparken i Tilst samt Vejlby Vest og Herredsvang i det vestlige Aarhus som ”visse områder” og ”de mest udsatte områder”, mens regionsrådsformand Anders Kühnau (S) citeres for at sige, at ”vaccinationstilslutningen er lav i disse områder”.

Jyllands-Postens artikel er et skoleeksempel på den udbredte praksis i de gamle medier med at behandle læserne som småtbegavede personer, der ikke er voksne nok til at høre sandheden.

Man må sige, at eksemplet kommer ovenfra, idet den socialdemokratiske regering som led i sin coronahåndtering har kommunikeret til befolkningen, som bestod den af børn.

24NYT har ved flere lejligheder påtalt mediernes praksis med at fortie muslimsk kriminalitet og antisemitisme og aktuelt muslimsk boykot af myndighedernes vaccinationsprogram, bl.a. her, her, her og her.

Det korte af det lange er, at når det gælder dækningen af den muslimske underklasse, kan de gamle mediers læsere ikke regne med reel journalistik, der skildrer virkeligheden som den er, men derimod fake news, der undervurderer læsernes intelligens.

Men sandheden kan hverken skjules eller gemmes væk – den kommer altid frem før eller senere.

André Rossmann