Den muslimske femte kolonne slår til igen

Ifølge flere medier slog PET samt Midt- og Vestsjællands politi i weekenden til mod flere adresser på Sjælland og anholdt 13 muslimer for at have planlagt et terrorangreb.

Forrige gang Danmark oplevede terrortruslen var, da PET og politiet i december 2019 anholdt 21 personer med et ”militant islamistisk motiv”. Efterfølgende lod PET og politiet forstå, at de afværgede et terrorangreb.

I den seneste vurdering af terrortruslen mod Danmark fra Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) og PET, som blev offentliggjort i marts 2020, fremhæves, at terrortruslen mod Danmark især udspringer fra militante, islamistiske miljøer, som er sympatisører af Islamisk Stat, samt fra radikaliserede muslimer, som enten har rejst til konfliktzonen i Syrien/Irak eller er blevet løsladt fra fængsel.

Terror kan udryddes, men det kræver handlekraftige politiske ledere, som tør tage tyren ved hornene. Tyren er det muslimske mindretal med dets had til europæisk og dansk livsførelse og værdier.

Blødsødne politikerne stikker imidlertid hovedet i busken og i stedet afpolitiserer og hvidvasker terror som almindelig kriminalitet. Terror er gjort til en ny naturlov, som borgerne er nødt til at leve med, og terrorbekæmpelsen er udliciteret til politiet og gjort til en budgetpost på finansloven.

I politikernes univers går konventionerne og de muslimske terroristers retsstilling nemlig forud for borgernes sikkerhed. Og derfor er politikerne imod, at de unge muslimer, som langt de fleste terrorister rekrutteres fra, deporteres. De skal i stedet resocialiseres og integreres i det danske samfund.

Ifølge den anerkendte amerikanske tænketank PEW Research Center vil antallet af muslimer i Danmark i 2050 være steget til 770.000 eller 12 pct. af befolkningen mod ca. 350.000 i dag.

Ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt udgør muslimerne terroristernes sympatisørsump og rekrutteringsbase og dermed den femte kolonne. Og selv om det ikke er alle muslimer, der er islamistiske ekstremister, er enhver muslim reelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan se lyset, blive radikaliseret og gribe til terror.

André Rossmann