Det kører rigtig godt i Støjbergs integrationsindustri


For at styrke 24NYT’s debatunivers har vi lanceret en ny sektion ”24NYT kommenterer”. Her bringer vi korte kommentarer til nyheder og indlæg, som bringes af de etablerede medier, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på.  
 

Den magtfulde integrationsindustri er blevet big business, som flere tusinde danske familier lever fedt af. Når nye migranter dukker op i Rødby, står hærskarer af hjælpere, socialrådgivere, psykologer, pædagoger og andet godtfolk klar til at overtage ansvaret for deres liv og tvinge dem ind i integrationsindustriens pølsemaskine. Målet er at forvandle enhver migrant til ”et homo socialdemocratus”, som ikke kan leve uden socialstatens kærlige omfavnelse.

Kommunerne gør fortsat alt for at forvandle migranter til sociale klinter og fastholde dem i passiv forsørgelse. Cecilia Lonning-Skovgaard, medlem af Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Københavns Kommune, har således kunnet oplyse, at “systemet” i hendes kommune (forvaltning, jobcentre, lokale initiativer mv.) virker helt uinteresseret i at skubbe på, så flygtninge og indvandrere kommer i job.

Eftersom ”systemet” ikke leverer varen, har Inger Støjberg besluttet at vise handlekraft ved at give 36 kommuner skatteyderbetalt tilskud til at ansætte såkaldte integrations- og beskæftigelsesambassadører. Disse ambassadører får til opgave at coache det uduelige ”system”, så det bliver dygtigere til at snakke med virksomheder. Kan du lide at snakke og har en drøm om at blive ambassadør, er der mange ledige jobs rundt om i landet.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb