Disse ting kan øge din boligs værdi

Vores bolig er vores helle, vores samlingssted, stedet, hvor vi kan føle os hjemme og tilpas. I takt med at tendenserne skifter og mange af os får en uimodståelig trang til at lave om derhjemme, male en væg eller sætte nye blomster i en vase, er det ikke altid de små ting, der er med til at øge vores boligs værdi. Vi må ty til større midler, og selvom det kan koste på boligkontoen, vil det i det lange løb kunne betale sig for både du og din bolig. Vi kigger nærmere på nogle af de ting, der kan være med til at øge din boligs værdi, både når det kommer til bekvemmelighed for dem, der bor der, men også i forhold til, hvis boligen står over for et salg.

Lejligheder med altan

Det er ikke alle lejligheder, der er lige heldige med at være udrustet med en altan og mulighed for udeliv. Som lejlighedsbeboer hungrer man ofte efter et udeliv, der kan give os noget andet at se på, end de samme fire vægge på tredje sal. Står din lejlighed over for at skulle sælges, kan dens værdi i den grad øges ved at få etableret en altan på sig. Se mere her og find inspiration og rådgivning til etablering af flotte altaner.

Nye vinduer

Mange lejligheder er i dag af ældre stand, og det samme er vinduerne ofte. Skimmelsvamp, fugtige vindueslister, punkterede glasruder eller vinduer, der er svære at lukke helt og dermed tætslutter til den omkringliggende liste. En lejlighed, der føles utæt og kold, pga. gamle vinduer, kan være nok til at en køber går videre til en anden lejlighed. Investér derfor i nogle nye og tætte vinduer, der både vil kunne løfte lejlighedens udtryk og stil, men også forbedre boligens indeklima.

Taglejligheder med bedre isolering

Bor man i en taglejlighed, kan det også øge din boligs værdi at kigge nærmere på loftet og evt. se, om isoleringen kunne trænge til en udskiftning og forbedring. Mange taglejligheder lider ofte af dårlig isolering, grundet ældre stand af flere årsager, men hvor loftisolering langt hen af vejen kan være med til at sikre en boligs værdi og en større chance for potentielle købere.