DR med Fake News-historie – blander holdninger med journalistik

Danmarks Radio er kendt for sine venstredrejede nyheder, som ofte blandes med journalisternes egne holdninger. Det kommer bl.a. til udtryk i dækningen af emner som EU, Trump, Israel og indvandring.

En ofte benyttet metode er at DR finder “eksperter”, som er enige med DRs journalister. Derefter citereres de pågældende “eksperter”, således at journalisternes egne holdninger forklædes som journalistik. Der gøres således ofte brug af flere “eksperter”, som mener det samme i stedet for at belyse et emne fra flere vinkler.

DR lyver i overskriften

Den Korte Avis har i årevis dokumenteret DRs venstredrejning og døbt fænomenet “journalistisk Venstreparti”.  Også fremtrædende politiske blogs som Uriasposten, har gennem mere end 15 år udførligt dokumenteret DRs mangel på objektivitet i deres nyhedsdækning og øvrige programmer.

Et glimrende eksempel på, hvordan DR blander holdninger sammen med journalistik, er i valget af overskrifter.

I går publicerede DR således en artikel med overskriften “Paludan har kostet staten 6 millioner alene i år”.

Men overskriften er 100% løgn. Paludan har ikke kostet staten en krone.

Læserne gives altså det indtryk, at det er Rasmus Paludan (partileder for det indvandrekritiske parti Stram Kurs), som er skyld i, at politiet alene i år har brugt 6 millioner kroner på, at Stram Kurs kan demonstrere.

Sagen er naturligvis, at det er de personer, som ønsker at skade og dræbe Rasmus Paludan, som gør det nødvendigt, at politiet bruger resourcer på at beskytte politikeren. Det er altså en udgift, som er direkte forbundet med den masive muslimske indvandring, idet det oftest er muslimske indvandrere og efterkommere, som ønsker at angribe Paludan. Det er dokumenteret til overflod i de videoer, som partiet selv ofentliggør efter hver demonstration.

LÆS OGSÅ:  IGEN: Muslimsk forening afsløret i løgn

DR får lukket 24NYT

DRs antipati mod en indvandrerkritisk politiker kommer således til udtryk ved, at journalisten vender hitorien fuldstændig på hovedet, og gør en fredelig demonstrant ansvarligt for, at skatteyderne må betale millioner af kroner i ekstraudgiter til politiet. Det svarer til, at kvinder, der har været udsat for voldtægt, gøres ansvarlig for udgifterne til opklaringen.

På 24NYT ville vi have valgt overskriften: “Muslimer og andre fanatikere koster skatteyderne 6 mio. kroner alene i beskyttelse af én dansk politiker”.

DR afleverede tidligere på ugen materiale til Facebook, som efterfølgende slettede 24NYTs facebook-side. Derfor kan vi ikke dele denne nyhed. Du er meget velkommen til selv at dele denne artikel på Facebook.