Drabssag fra Rådhusparken: To mænd løsladt

Østjyllands Politi har valgt at løslade de to mænd, der har siddet varetægtsfængslet for drabet på en 34-årig mand, der den 9. december blev fundet død i Rådhusparken. De er dog fortsat sigtet.

Samme dag som den 34-årige blev fundet, blev en 58-årig mand anholdt og sigtet for drabet, og et par uger senere blev en 24-årige anholdt og sigtet i sagen. Begge har siden deres anholdelse siddet varetægtsfængslet, men mandag valgte Østjyllands Politi at løslade dem.

”Vi har i samarbejde med anklagemyndigheden vurderet, at betingelserne for fortsat varetægtsfængsling af de to fængslede ikke længere er tilstede på nuværende tidspunkt. Begge er dog fortsat sigtet i sagen, ” forklarer politiinspektør Brian Voss Olsen.

Hører fortsat gerne fra vidner

Østjyllands Politi har siden fundet af den dræbte efterforsket sagen intensivt, og den efterforskningsmæssige indsats fortsætter.

”Vi har gennemgået en masse materiale og foretaget mange afhøringer af forskellige personer, og vi hører fortsat gerne fra eventuelle vidner, som måtte ligge inde med viden om sagen, ” siger Brian Voss Olsen.

Eventuelle oplysninger i sagen kan gives via tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)