DSB-ansat overfaldet og slået i hovedet af passager

Foto: Rigspolitiet.

Anholdelse – Vold mod DSB-ansat – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 0428 fik politiet en henvendelse fra DSB om, at en DSB-ansat i toget på vej mod Københavns lufthavn var blevet overfaldet af en mandlig passager i toget, der ville ankomme til Roskilde station om kort tid.

På togstationen fik politiet kontakt til en 22-årig mand fra Nyborg, som blev anholdt og sigtet for vold en 45-årig mandlig DSB-ansat.

Den 22-årige havde i toget først sat sig på et sæde, der var reserveret til en anden rejsende. Han blev bedt om finde et andet sted i toget, hvorefter den DSB-ansatte fandt ham siddende på 1. klasse uden at have den fornødne billet til at sidde der.

Den 22-årige blev igen bedt om at flytte sig, hvorefter han igen satte sig på et reserveret sæde.

Efter at han for tredje gang blev bedt om at finde et andet sæde, overfaldt han den DSB-ansatte med et par slag mod hans ansigt, ligesom han forsøgte at sparke ud efter DSB-manden.

Politiet fjernede den anholdte fra toget og tog ham med til politistationen, hvor han p.t. opholder sig med henblik på afhøring til sagen.

Politiet forventer at løslade den 22-årige efter endt sagsbehandling, da der ikke er grundlag for fremstilling i grundlovsforhør.