EFTERLYSNING: 14 årig pige savnes – mangler livsnødvendig medicin

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter 14-årige Andrea Sørensen fra Høng- Kalundborg, som tirsdag morgen forlod bopælen, som om hun skulle i skole, men hun mødte ikke op.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde Andrea Sørensen, som ikke er set siden tirsdag morgen, hvor hun forlod sit hjem i Høng ved Kalundborg som vanligt, for at møde i skole. Andrea Sørensen mødte dog ikke op på skolen, og siden har hendes forældre ikke kunne få kontakt til hende.

Sådan ser Andrea ud

Andrea Sørensen er 14 år gammel, 160 cm, almindelig af bygning, langt brunt hår og blå øjne. Hendes påklædning er ukendt. Hun bærer en halskæde med kors om halsen og ringe på ringefingeren. Hun medbragte en mørkegrøn Fjällräven skoletaske.

LÆS OGSÅ:  NU IGEN! Fange løber fra politi – har du set Malik Aissou?

Er hun i Albertslund?

Politiet og de pårørende har forsøgt at få kontakt til Andrea Sørensen siden tirsdag, men hun har ikke besvaret henvendelserne. Politiet har en formodning om, at pigen kan opholde sig i Albertslund.

Andrea Sørensen har brug for livsnødvendig medicin.

Nu offentligøres et foto af Andrea Sørensen i håb om, at borgerne kan hjælpe politiet med oplysninger om, hvor hun opholder sig.

Oplysninger om den savnede pige gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller til nærmeste politi på tlf. 114.

Kommentarer