Efterlyst mand havde mere på samvittigheden

Jernbanevej, Ringsted

Kl. 11.30 torsdag fik politiet via alarmcentralen en melding om, at DSB-personale tilbageholdt en mand, som var efterlyst af politiet og mistænkt for at have påsat brande i tog. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 25-årig mand fra Nordfalster, som blev anholdt, fordi han var efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi som mistænkt i sager om brandstiftelse i tog.

Ved visitationen af den anholdte fandt politiet ham i besiddelse af 319 færdigrullede joints, som han fik beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Endvidere var den 25-årige i besiddelse af en bilnøgle, som passede til en bil, som politiet fandt henstillet på Søndre Parkvej, Ringsted. B

ilen var påsat en nummerplade, som var meldt stjålet fra Maribo tidligere i december måned. Selve køretøjet var således ikke indregistreret og kunne derfor ikke lovligt bruges på offentlig vej. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev underrettet om anholdelse og fik overdraget den 25-årige til videre foranstaltning i anledning af mistanken mod ham i sagerne om brandstiftelser i togene.