Eksplosion i København Politiet – søger vidner

Københavns Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårds Plads omkring kl. 01.30 natten til torsdag.

En mindre eksplosion ramte i nat kl. 01.35 en tatovørforretning på Lyshøjsgårdsvej i Valby.

Eksplosionen forårsagede mindre skader centreret omkring forretningens indgangsparti. Det har ikke været nødvendigt at evakuere borgere i ejendommen i nattens løb. Ingen personer kom til skade i forbindelse med eksplosionen.

»Der er tale om en mindre eksplosion, som vi betragter som en bevidst handling. Det er endnu for tidligt at sige noget om motiv, men vi efterforsker sagen bredt,« siger politiinspektør i Center for speciel efterforskning, Dannie Rise.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårdsplads i nat omkring kl. 01.30.

»Eksplosionen er – heldigvis – sket om natten, hvor der ikke er så mange mennesker på gaden. Det gør dog, at vi er meget afhængige af, at de få mennesker, der var i området, henvender sig til politiet. Det gælder også, selvom man ikke umiddelbart selv vurderer, at man har set noget, som kan være relevant for politiet,« siger Dannie Rise.

Nærpolitiet vil være til stede ved Lyshøjgårdsvej i Valby torsdag kl. 15-17 med den mobile politistation, hvor man kan henvende sig, hvis man har set eller hørt noget.

Københavns Politi har natten igennem arbejdet på stedet, men har torsdag morgen omkring kl. 8 ophævet afspærringen, så trafikken igen kan glide ad Lyshøjgårdsvej.

LÆS OGSÅ:  Udenlandsk mand tog billeder af bare damer på stranden

Københavns Politi har været i kontakt med forretningsejeren.

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på tlf.: 1-1-4.