Endnu et bandeskyderi – politiet søger vidner

Foto: Kim Matthäi Leland

Københavns Vestegns Politi efterforsker aktuelt en skudepisode, der fandt sted sent torsdag aften på Juni Allé i Gladsaxe, som et banderelateret skyderi og søger vidner, som har set noget mistænkeligt på stedet før og efter kl. 23.40.

Københavns Vestegns Politi modtog flere anmeldelser om skud på Juni Allé i Søborg sent torsdag aften, og biler blev set køre fra stedet, herunder formentlig bl.a. en sort Audi A6 og en sort BMW.

Flere patruljevogne var hurtigt fremme til stedet, hvor det viste sig, at en 20-årig mand var ramt af skud i benet.

I forbindelse med efterforskningen fandt politiet en sort Audi med skudhuller på Stavnsbjerg Allé i Gladsaxe. Politiet forbinder køretøjet med skudepisoden. Senere på natten, omkring kl. 03.05, brændte en Audi A6 ved Hyrdevangen i Brønshøj, og den kan muligvis også relateres til episoden. Politiet søger derfor vidner, som har set personer ved de to adresser.

  • Det 20-årige offer har relationer til en bandegruppering, og derfor arbejder vi også ud fra, at episoden kan bunde i uoverensstemmelser mellem bander eller banderelaterede personer. Men det må den videre efterforskning afdække, og vi udelukker intet. Hvis nogen har set noget mistænkeligt, så kontakt os meget gerne, siger efterforskningsleder Søren Puggaard.
LÆS OGSÅ:  Livløs mand fundet – kunne ikke reddes

Hvis du har set noget, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 4386 1448.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb