Få styr på firmatøjet

Er du ansvarlig for indkøb af firmatøj i den virksomhed, du er ansat i? Så ved du med garanti også, at der er nogle standarder, der skal overholdes, ligesom det godt kan være en jungle at finde rundt iblandt de forskellige tilbud, der er. Måske I har en fast aftale med en leverandør, der har fungeret i lang tid – så er det selvfølgelig bare med at udnytte det. Men hvis I er på udkig efter et nyt sted, kan det være svært at orientere sig.

Noget af det, der er vigtigt, er, at I har muligheden for at få indflydelse på udseendet. Det er altid en god idé at få tryk med logo eller firmanavn på tøjet, så I automatisk får gratis reklame, mens der arbejdes. Det er ikke sikkert, det synes af meget, men i virkeligheden er det noget af det, der bliver lagt mest mærke til. Find mange muligheder for tryk på arbejdstøj her.

Helgardering til alle sæsoner

Arbejdstøj består ikke nødvendigvis bare af jakker og bukser. Der indgår mange ting i et sæt, og det gælder alt fra handsker til høreværn, ligesom det altid er fedt at vide, at man er dækket ind, uanset om der skal arbejdes indendørs eller udendørs. Håndværk ligger sjældent stille, heller ikke om vinteren, så det er rart at vide, at man ikke behøver at fryse – det er I sikret ved at købe tøj af ordentlig kvalitet.

Ligeledes kan det godt betale sig at kigge på blandt andet shorts. Det er ikke sikkert, det er noget, I før har kigget på, men det kan godt gå hen at blive varmt, når der arbejdes i sommermånederne – og så er det rart at have noget andet at skifte til. Alt det kan I danne jer et bedre overblik over, når I kigger jer omkring efter nye muligheder for arbejdstøj med logo.