Fængsel og udvisning

Retten i Horsens. Foto: Per Johansen.

To litauiske mænd på henholdsvis 23 og 26 år fik fredag den 1. september deres dom ved Retten i Horsens. De blev bla. dømt for indbrud i to villaer i Horsens og et indbrud i en bil til en samlet værdi af knap 50.000 kr.  

’Den 26-årige havde desuden gjort sig skyldig i overtrædelse af et indrejseforbud, han havde fået ved dom i februar måned og for overtrædelse af straffelovens § 164, ved at udgive sig for en anden, da han blev standset af politiet,’ fortæller Sanne Tranberg Vindelev, anklager fra Sydøstjyllands Politi.

Efter nogen diskussion og betænkning i retten, erkendte de sig begge skyldige.

Den 23-årige, der var ustraffet, blev straffet med fængsel i 4 måneder, og den 26-årige blev idømt fængsel i 6 måneder, da han også var dømt for noget lignende ved dommen fra februar 2017. De blev begge udvist af Danmark med et indrejseforbud i 6 år.

Hvad synes du om denne dom, når man tager i betragtning, at hårdkogte, voldelige og seriekriminelle bandeledere ikke udvises af Danmark?

Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor.

     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb