Far og to sønner sigtet 

Et par betjente fra Østjyllands Politi blev onsdag kl. 15.47 opmærksomme på en bil, der holdt stille i T-krydset ved Harumsvej i Tilst. Der var ikke nogen fører i bilen og patruljen kunne se en mand, der løb fra bilen. Betjentene besluttede sig for at vente på, at manden kom tilbage, og parkerede derfor patruljevognen. Umiddelbart efter kom manden tilbage til bilen, betjentene satte efter og standsede ham ved Havkærvej.

Den 19-årige mand, som havde ført bilen, var tydeligt frustreret over betjentene og blev iført håndjern for at sikre, at han blev på stedet. Den 19-åriges 22-årige bror ankom kort efter til stedet og var meget aggressiv og truende og blandede sig i betjentenes arbejde. Da den 22-årige efter flere anmodninger ikke ville efterkomme betjentenes formaninger, blev også han ilagt håndjern. Begge mænd var så aggressive, at det ikke var muligt at afhøre dem på stedet, og de blev derfor anholdt og taget med på politistationen.

Situationen tiltrak mange mennesker, herunder blandt andet de to brødres 59-årige far. Den 59-årige blev flere gange bedt om at trække sig væk, men nægtede. De to unge mænd blev anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og fornærmelser mod politimænd mens deres far blev sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden og fornærmelser.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Groft umotiveret overfald – politiet efterlyser denne person

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)