Fik bidt stykke af benet under overfald af seks mænd med kamphund

En 24-årig mand blev i dag ved Retten i Aarhus idømt fængsel i to år og tre måneder for et groft overfald under bandekonflikten i Aarhus sidste sommer.

Retten fandt det bevist, at den 24-årige sammen med fem andre mænd i juni på Herningvej i Aarhus trak en dengang 21-årig mand ud en bil, tæskede ham, pudsede en kamphund på ham, hvorefter de slæbte ham ind i en varebil og kørte ham til et område længere væk, hvor de efterlod ham.

Det var den 24-årige, der under overfaldet førte hunden, der bed den 21-årige, så han blandt andet fik bidt et mindre stykke af det ene ben. Ud over hundebiddet fik den 21-årige også større flænger i hovedet, som efterfølgende blev behandlet på skadestuen.

LÆS OGSÅ:  Kærestepar brutalt overfaldet med flaske helt umotiveret – 24NYT kan ikke få oplyst signalement af gerningsmænd

Da den 24-årige er medlem af en bande og overfaldet skete under en verserende bandekonflikt, dømte retten ham efter straffelovens paragraf 81a, der som udgangspunkt dobler straffen op.

– Selvom den tiltalte nægtede overhovedet at have været på stedet, fandt retten det bevist, at han aktivt havde deltaget i overfaldet, så jeg er meget tilfreds med dommen i dag, siger anklager Jhin Lee.

Den 24-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen.

I forvejen har tre andre personer allerede fået dom for deres medvirken til overfaldet, mens en fjerde fortsat sidder varetægtsfængslet og venter på sin retssag. Det er foreløbigt ikke lykkedes politiet at finde frem til den sjette gerningsmand.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb