Finn Rudaizky

Spidkandidat til Københavns Borgerrepræsentation & Region Hovedstad for DF

Aktiv i dansk politik gennem en længere årrække. Først valgt for Socialdemokratiet i 1994. Socialdemokratiet forlod Rudaizky i december 2005 efter en episode, hvor Socialdemokratiet ikke ville tage afstand fra en fanatisk muslimsk organisation.

Stop Invandringen. Antallet af indvandrere og deres efterkommere er alt for højt og vidner om, at København er under forandring. Vi har i den grad taget fra her i København, og vi har taget fra stort set alle de indvandrere og flygtningegrupper, der kom til landet siden 1960erne. Der er ikke plads til flere. Så der skal bare være totalt stop for flere.

Hjælp psykisk syge. Er du psykisk syg, så er det regionen, der skal handle dig. Men meget af din hverdag foregår i kommunalt regi. Psykiaterne er i regionen. Den daglige hjælp er i kommunerne. Institutionerne er i regionen. Boliganvisninger er i kommunerne. Medicinudskrivningen er hos egen læge eller måske hos hos regionen. Beskæftigelsesindsatsen er hos kommunen. Psykologerne er hos Regionen, måske via egen læge og nogle gange hos kommunen. Stop det cirkus og hjæp de psykisk syge med en kontaktperson.
Bekæmpe antisemitismen i Danmark. En stor gruppe i Danmark med rødder i stormellemøsten har det meget svært med både jøder i Danmark, der udsættes for hadforbrydelser, og med staten Israel. De har taget deres mellemøstlige had med til Danmark – et had de også lader gå ud over helt almindelige danskere, som de mener ikke viser deres religion respekt. Respekt er noget man gør sig fortjent til. De gør mange af dem ikke.